Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Kad igramo sledeću utakmicu i protiv koga?

• Replies 12.3k
  • Views 689.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

1 minute ago, BlackGeorge said:

Kad igramo sledeću utakmicu i protiv koga?

Ponedeljak protiv Zadra kući.

kotkuce™

posto sam se usro, zelim ekipi lepu godinu. zeljku da ih spremi, a ekipi da sve ostale pospremi.

i aleksiiii da pozelim zdravlja i da mu kayem da bog ne postoji, ali necu u intimu.

i ostoji da pusi kurac.

i da je vucic peder.

Srecna nova braco Grobari, osvajamo sve!

Grobarke, grobari, nikodije i midleass srecna vam nova godina uz stihove pesme jednog istaknutog umetnika sa ovih prostora

Cuvaj mi se sine

Stara majka kuka

Svaka bi fukara

Da ubije vuka

5 hours ago, shimpr said:

Grobarke, grobari, nikodije i midleass srecna vam nova godina uz stihove pesme jednog istaknutog umetnika sa ovih prostora

Cuvaj mi se sine

Stara majka kuka

Svaka bi fukara

Da ubije vuka

Dokle mi grobari da se delimo medjusobom, sad ne valjaju nikodije i middle brat. Ko nas kleo nije dangubio

Tako smo se i mi godinama ložili na 2. pika jednog od najjačih draftova ikada.

Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka

Opet se sire dezinformacije pred utakmicu koju igramo.

Jel mora svaka glupost sa klik-portala da se prenosi?

Vala baš. Agent obavestio klub da je on slobodan i potvrdio da još nema pregovora... 

kakvo prikucavanje papapetrua

koliko mi ide na kurac ovo radovanje ledeja kao da smo dali gol, nije mu prvi put, primismo trojku zbog toga

Edited by garmonbozia

papapetru zakuca i ne vraca se u odbranu i primamo od ovih prokletnika trojku, sam covek sutira.

pa dokle takve gluposti?

nije papapetru tu kriv već ledej

Just now, garmonbozia said:

nije papapetru tu kriv već ledej

kako nije?

nije se vracao u odbranu od busanja u grudi

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout