Jimmy Kowalski Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 Bozanstvena pobeda u Danteovoj reziji.. 2
Kreator Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 3 hours ago, BlackGeorge said: Dobijamo večeras. Kao što rekoh. Idemo lagano da gazimo i sledeću.
Pantelija jr Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 mi samo na guzove jer smo tako u mogućnosti numemo drugačije jbg pošto smo pobijedili, sad možemo da seremo o suđenju, eltako? 1. na koju foru je ono Ledejevo bio faul odbrane, zna li neko? Ili je režija pogrešno napisala da se u official review-u gleda defensive circle... jer ako nisu uspjeli da vide da je bio bar metar van kruga, onda jbg, da im se da invalidska penzija... (e da, je li ono bio Žocov čelindž ili su samoinicijativno pregledali snimak?) 2. Nanelijev faul u napadu... stvarno? 3. Panterov faul kod izbijanja lopte u ćošku na trojci...
ZokiAsov Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 1 minute ago, garmonbozia said: uf, željko osuđuje včćrpdr, fuj Pre ce biti pusi kurac ostoja
MocaVukotic Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 10 minutes ago, Pantelija jr said: mi samo na guzove jer smo tako u mogućnosti numemo drugačije jbg pošto smo pobijedili, sad možemo da seremo o suđenju, eltako? 1. na koju foru je ono Ledejevo bio faul odbrane, zna li neko? Ili je režija pogrešno napisala da se u official review-u gleda defensive circle... jer ako nisu uspjeli da vide da je bio bar metar van kruga, onda jbg, da im se da invalidska penzija... (e da, je li ono bio Žocov čelindž ili su samoinicijativno pregledali snimak?) 2. Nanelijev faul u napadu... stvarno? 3. Panterov faul kod izbijanja lopte u ćošku na trojci... Bio je celendz, pokazao je sudija rukom ko uma turman u palp fiksn
garmonbozia Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 (edited) 3 minutes ago, ZokiAsov said: Pre ce biti pusi kurac ostoja aha, nisam čuo, nisam stigao večeras da odem u halu pa sam čuo samo včćpdr svakako ne znam sa kim se mačuje Edited December 29, 2022 by garmonbozia 1
Jimmy Kowalski Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 Tri vezane EL pobede u kojima sutiramo trojke: 4/18, 4/14 i 3/15..
Orle Zmajević Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Tri vezane EL pobede u kojima sutiramo trojke: 4/18, 4/14 i 3/15.. oće to da se desi kad igrači imaju nekih obaveza u odbrani a i đeneralno, tražimo i malo više prodora i igre dole.. Solidno je ovo.Jos Aleksa malo da udje u formu i ako bi mogli Slovaka da trampimo za nekog Roberts tip igraca bila bi druga prica.
Popular Post shimpu Posted December 30, 2022 Popular Post Posted December 30, 2022 Jubilarni 3000-ti post želim da napišem ovde jer navijam za Partizan. Pozdrav za sve koji navijaju za Partizan 9 2 1
Recommended Posts