holden kolfild Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 milenko mi je od jednog od omiljenijih igraca bas nisko pao, kada je sa lukom bogdanovicem usao u poduhvat da gradi u katanicevoj na mestu zgrade koja je bila pod zastitom drzave/grada. da sam slep, mozda bih bio u fazonu da, eto, nije znao, jbg, iskoristio zlonemarnost zavoda, ovako je samo postao 1 gagic. a bas sam ga voleo. bas je tuzno kad ti ljubav prema nekom igracu rasprsi usrana drzava i vladajuca partija koja usisava sve. tako da ono sto mi ostaje je sisaj kurac, milenko. mogao si biti 1 mica beric. u ostalim vestima, je bat ce nas ruzno milka planinc. 2 1
BWA Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 Nisam znao da je Tepa prešao u neimare. Inače, uvažavajući njegovu srčanost, defanzivu, ofanzivni skok....ono što je on igrao pred kraj karijere kod nas je bio skandal. Bek kojem se čuvari odmiču po 2 metra provocirajuci ga da slomi tablu. 1
johan nagel Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 Зли језици би рекли да имамо и сад једног сличног што ломи табле, само за разлику од Тепаре масно плаћеног. Али ајде једини се појавио на оба меча с Циганима тако да респект за то бар.
Profesionalac Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 Iskusno sudija procenjuje da je Madar pomerio stajni nogu pre nego što mu se Omić okačio o leđa
garmonbozia Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 (edited) Koliko su glupi ABA treneri sa traženjem challengea polovinom druge četvrtine, čuvaj za kraj Edited December 11, 2022 by garmonbozia 1
Jimmy Kowalski Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 Andjusa vecito posvadjan sa loptom..
garmonbozia Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 A pojačanje smo doveli da sedi na klupi?
kud u maglu Simoviću Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 2 minutes ago, garmonbozia said: A pojačanje smo doveli da sedi na klupi? dobar je na treningu, kad uđe u sistemtm ima da kida do tada peškirče, nego glas se opet nije skinuo?
BWA Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 Ajde sto Andjusic dribla sebi u nogu, nego što hoće da prođe kroz 2 igrača uz ceonu liniju.
Recommended Posts