Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Tepic batovao Vareze.:lolol:

• Replies 12.3k
  • Views 689k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

milenko mi je od jednog od omiljenijih igraca bas nisko pao, kada je sa lukom bogdanovicem usao u poduhvat da gradi u katanicevoj na mestu

zgrade koja je bila pod zastitom drzave/grada.

da sam slep, mozda bih bio u fazonu da, eto, nije znao, jbg, iskoristio zlonemarnost zavoda, ovako je samo postao 1 gagic.

a bas sam ga voleo.

bas je tuzno kad ti ljubav prema nekom igracu rasprsi usrana drzava i vladajuca partija koja usisava sve.

tako da ono sto mi ostaje je sisaj kurac, milenko. mogao si biti 1 mica beric.

u ostalim vestima, je bat ce nas ruzno milka planinc.

Nisam znao da je Tepa prešao u neimare.

Inače, uvažavajući njegovu srčanost, defanzivu, ofanzivni skok....ono što je on igrao pred kraj karijere kod nas je bio skandal.

Bek kojem se čuvari odmiču po 2 metra provocirajuci ga da slomi tablu.

Зли језици би рекли да имамо и сад једног сличног што ломи табле, само за разлику од Тепаре масно плаћеног.

Али ајде једини се појавио на оба меча с Циганима тако да респект за то бар.

Animated GIF

Svi u Stožicama :ohmy:

papica pogada za 3

:gospode:

Grozna četvrtina.

Babapetru igra simultanku

Iskusno sudija procenjuje da je Madar pomerio stajni nogu pre nego što mu se Omić okačio o leđa :isuse:

Koliko su glupi ABA treneri sa traženjem challengea polovinom druge četvrtine, čuvaj za kraj

Edited by garmonbozia

Andjusa vecito posvadjan sa loptom..

Papapetru moj kapiten.

A pojačanje smo doveli da sedi na klupi?

2 minutes ago, garmonbozia said:

A pojačanje smo doveli da sedi na klupi?

dobar je na treningu, kad uđe u sistemtm ima da kida

do tada peškirče, nego glas se opet nije skinuo?

Ajde sto Andjusic dribla sebi u nogu, nego što hoće da prođe kroz 2 igrača uz ceonu liniju.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout