Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Kakav lampice da se upale? Jedino da oteraju Obradovića što bi bilo samoubistvo. Obradoviću samom su se lampice sigurno upalile. Doveli su i pojačanje tamo gde treba, samo što za sada deluje da su opet pogrešno izabrali, mada nikad se ne zna. 

• Replies 12.3k
  • Views 689k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

6 minutes ago, garmonbozia said:

"drama" je što se ne pale lampice u klubu za ovakav niz. A pametan čovek gleda unapred, a ne trenutno stanje.

ko je pametan covek u ovoj jednacini? ti? ja? Ostoja? :laugh:

u pravu si da treba gledati unapred. i ova nasa igra ce vremenom biti bolja - sa istim igracima, sa istim trenerom.

boricemo se za to 8.mesto, i treba da se borimo, ali je realnije da cemo biti oko 11-12 mesta. kad budemo imali 10 evroligaskih igraca, onda cemo moooozda doci do osmog.

btw ne znam koliko se lampica popalilo u Milanu. u poslednje dve sezone su bili u 4 najbolja tima u EL, a sad su poslednji. sigurno i tamo svetli ko u luna parku.

Mene Obradovicev mandat podseca na Pesicev u Zvezdi, kada se od njega ocekivalo da prekine  vladavinu Partizana . Znaci veliko trenersko ime za instant upseh. Jedina razlika je u tome sto je Pesic tada imao dosta slabiji tim od ovog koji ima Partiozan sada.

Edited by Micko8

4 hours ago, April said:

Nije 4 utakmice. Neizvesnu završnicu nismo dobili više od 13 meseci.

Ivanović objasnio kako poslednja akcija treba da izgleda. Na prošloj tekmi gledali smo tajmaut na kome Željko pita : 'Kevin da li si spreman da igramo izolaciju na tebe?' - 'Spreman sam!' I to je naša priprema za poslednji napad. Tako 13 meseci.

Možda sve bude bolje u februaru. Možda...

KKP je trenutno odličan kao i pečenjara kod Dragiše: poznata kafana, dobro društvo, samo je hrana bulja

Poslednja Zvezdina akcija je improvizacija jednog odlicnog igraca. Nije tu Ivanovic nista pokazao. U istom postu se jezis izolacije za najboljeg igraca i tvrdis da poslednja akcija treba da bude improvizacija najboljeg igraca.

Sinoc smo poslednjih nekoliko poseda napali preko Papapetrua na postu i imali smo odlican sut svaki napad. Sta drugo zelis od trenera?

image.thumb.png.8212a49f8b6d2f3b6e91894c9fa4c2c8.png

Američko-grčki košarkaš Tajler Dorsi mogao bi uskoro da postane član Partizana, piše Sportklub.

Vidi Zeljko da je vrag odneo salu...

Valjda ume da pogadja otvorene trice..

On opet nije ono sto vama fali.

Željko procenio da mu za igranje EL i titulu u ABA ipak treba neograničen budžet.

Just now, Wilde said:

Željko procenio da mu za igranje EL i titulu u ABA ipak treba neograničen budžet.

Mislim da je vec dovoljno kritika od strane nas samih apropo Zeljka i budzeta, ne vidim potrebu za ovim osim ciste provokacije.

Zamisli posle velike pobede u derbiju(na EL gostovanju) i generalno sjajne serije, osetis potrebu da napises ovo, pa makar i bilo tacno.

U, je, u paklu će goreti zbog ovog komentara. 

Dzaba nam novci..

1 minute ago, Heaviside said:

U, je, u paklu će goreti zbog ovog komentara. 

Opet te uhvatilo ono tvoje.

18 minutes ago, Moća said:

On opet nije ono sto vama fali.

Fali nam taman onoliko koliko vama fali Kampaco. I obrnuto.

Just now, Milošica said:

Opet te uhvatilo ono tvoje.

:lolol:

I opet će ako se ne budeš lepo ponašao.

2 minutes ago, Heaviside said:

:lolol:

I opet će ako se ne budeš lepo ponašao.

Sredi mi mesto kad budete domacini protiv nas u EL :D

Edited by Milošica

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout