Heaviside Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 Kakav lampice da se upale? Jedino da oteraju Obradovića što bi bilo samoubistvo. Obradoviću samom su se lampice sigurno upalile. Doveli su i pojačanje tamo gde treba, samo što za sada deluje da su opet pogrešno izabrali, mada nikad se ne zna. 2
Djuro Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 6 minutes ago, garmonbozia said: "drama" je što se ne pale lampice u klubu za ovakav niz. A pametan čovek gleda unapred, a ne trenutno stanje. ko je pametan covek u ovoj jednacini? ti? ja? Ostoja? u pravu si da treba gledati unapred. i ova nasa igra ce vremenom biti bolja - sa istim igracima, sa istim trenerom. boricemo se za to 8.mesto, i treba da se borimo, ali je realnije da cemo biti oko 11-12 mesta. kad budemo imali 10 evroligaskih igraca, onda cemo moooozda doci do osmog. btw ne znam koliko se lampica popalilo u Milanu. u poslednje dve sezone su bili u 4 najbolja tima u EL, a sad su poslednji. sigurno i tamo svetli ko u luna parku. 1
Micko8 Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 (edited) Mene Obradovicev mandat podseca na Pesicev u Zvezdi, kada se od njega ocekivalo da prekine vladavinu Partizana . Znaci veliko trenersko ime za instant upseh. Jedina razlika je u tome sto je Pesic tada imao dosta slabiji tim od ovog koji ima Partiozan sada. Edited December 9, 2022 by Micko8
J.R. Cash Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 4 hours ago, April said: Nije 4 utakmice. Neizvesnu završnicu nismo dobili više od 13 meseci. Ivanović objasnio kako poslednja akcija treba da izgleda. Na prošloj tekmi gledali smo tajmaut na kome Željko pita : 'Kevin da li si spreman da igramo izolaciju na tebe?' - 'Spreman sam!' I to je naša priprema za poslednji napad. Tako 13 meseci. Možda sve bude bolje u februaru. Možda... KKP je trenutno odličan kao i pečenjara kod Dragiše: poznata kafana, dobro društvo, samo je hrana bulja Poslednja Zvezdina akcija je improvizacija jednog odlicnog igraca. Nije tu Ivanovic nista pokazao. U istom postu se jezis izolacije za najboljeg igraca i tvrdis da poslednja akcija treba da bude improvizacija najboljeg igraca. Sinoc smo poslednjih nekoliko poseda napali preko Papapetrua na postu i imali smo odlican sut svaki napad. Sta drugo zelis od trenera? 4
FPLS Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 Quote Američko-grčki košarkaš Tajler Dorsi mogao bi uskoro da postane član Partizana, piše Sportklub. Vidi Zeljko da je vrag odneo salu... 2
Jimmy Kowalski Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 Valjda ume da pogadja otvorene trice..
Wilde Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 Željko procenio da mu za igranje EL i titulu u ABA ipak treba neograničen budžet.
Milošica Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 Just now, Wilde said: Željko procenio da mu za igranje EL i titulu u ABA ipak treba neograničen budžet. Mislim da je vec dovoljno kritika od strane nas samih apropo Zeljka i budzeta, ne vidim potrebu za ovim osim ciste provokacije. Zamisli posle velike pobede u derbiju(na EL gostovanju) i generalno sjajne serije, osetis potrebu da napises ovo, pa makar i bilo tacno. 1
Heaviside Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 U, je, u paklu će goreti zbog ovog komentara. 2 1
Milošica Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 1 minute ago, Heaviside said: U, je, u paklu će goreti zbog ovog komentara. Opet te uhvatilo ono tvoje. 2
keitel Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 18 minutes ago, Moća said: On opet nije ono sto vama fali. Fali nam taman onoliko koliko vama fali Kampaco. I obrnuto. 1
Heaviside Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 Just now, Milošica said: Opet te uhvatilo ono tvoje. I opet će ako se ne budeš lepo ponašao.
Milošica Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 (edited) 2 minutes ago, Heaviside said: I opet će ako se ne budeš lepo ponašao. Sredi mi mesto kad budete domacini protiv nas u EL Edited December 9, 2022 by Milošica
Recommended Posts