Facundo Orellana Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Vozimo dalje 17 meseci u prvoj brzini. Prosto je neverovatno na šta liče Panter, Naneli i Ledej projektovani nosioci igre ove ekipe.
Kreator Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 (edited) 13 minutes ago, bradilko said: kako ga je posrao? pobedio covek, nedovic posle 6 promasenih zabode trojku. ne lici bas na poseravanje. da je panter dao onu trojku bila bi druga prica. bicemo bolji tamo kad treba. malo smo se zaleteli da mozemo u top 8. ako nista dobar je bio tristan. vozimo dalje. Ne vozimo mi nigde. Već sada se vidi da će nas zvezda urnisati i u aba ligi, bez obzira ako budemo prvi. Napraviće neki brejk, imaju kvalitet i pre svega TRENERA. Za evroligu me boli uvo, kao što sam i ranije rekao, jer kvalitet nemamo niti smo ga imali. Barem do sada. Mi imamo užasno sujetnog čoveka na klupi koji će da nastavi sa ovom zajebancijom. Razmišljam o tome da je Željko bukvalno došao u Partizan da svojim imenom spašava glavu raspalom Ostoji koji je nizao pogrešne poteze jedan za drugim.... Ali izgleda da ga je zajebao prijatelj koji neće preterano da se cima na klupi Edited December 8, 2022 by BlackGeorge
cartman Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Nema tim ni karakter ni vodju... Kad ide dobro onda gazimo a kad udje voda u uši skupe se jajca i izgledamo kao rekreativci na terminu. Svetle tačke večeras Vukčević i Papapetru u četvrtoj i Lesor u prvoj. Da se ja pitam Naneli bi mi imao slobodu koju ima Panter. Gori sa procentima ne može da bude 2
April Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 kako ga je posrao? pobedio covek, nedovic posle 6 promasenih zabode trojku. ne lici bas na poseravanje. da je panter dao onu trojku bila bi druga prica. bicemo bolji tamo kad treba. malo smo se zaleteli da mozemo u top 8. ako nista dobar je bio tristan. vozimo dalje. Pa Željko napreduje.Prošli put je bio na -15 2 7
copkillah Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Prva stvar koju bih uradio sutra je da uzmem traku Panteru. Prosto, nije kapitenski materijal i preskupo nas je koštao do sada. 1
lord_s Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 (edited) Ziv nisam da cujem izjave, da li ce biti makar trunke samokriticnosti kod Zeljka ali i kod igraca ili ce opet biti nije nas bilo dovoljno na treningu edit - za ovo gore, kao sto sam rekao, ne da bih mu uzeo traku nego bih mu pocepao ugovor momentalno. Ja ovo nisam video ikada, kakvo jebeno wtf pomracenje uma Edited December 8, 2022 by lord_s 2
Azdaja Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Just now, copkillah said: Prva stvar koju bih uradio sutra je da uzmem traku Panteru. Prosto, nije kapitenski materijal i preskupo nas je koštao do sada. +100 Čekam konferenciju, zanima me sta je sad izgovor. Počeo je dobro da me zrači, ako krene sa treningom i kako se slabo radi, pa rođače... I još jedna potvrda, bez dobrog playmakera nema Leba na ovom nivou. 1
garmonbozia Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Just now, lord_s said: Ziv nisam da cujem izjave, da li ce biti makar trunke samokriticnosti kod Zeljka ali i kod igraca ili ce opet biti nije nas bilo dovoljno na treningu Ima da se svađa sa novinarima. 1
Ted Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 2 minutes ago, *edited by mod said: Već sezonu ipo smo užasni u završnici, neverovatno je da se to ne popravlja. Ledej je posle par promašaja zaličio na crnog Kuruca koji se plaši da uzme šut. Mi smo u kanalu bili, imali smo prilike da izađemo iz istoga ali to nismo iskoristili. Kako ćemo i da li ćemo da se izvučemo to stvarno ne znam. izvukli bi se komotno, da ima vremena. al nema. kad uđeš u ovu mašinu EL+ABA i počneš da posrćeš, teško je natrag. tako da il si spreman il ode pod točak. mi nismo spremni iz raznih razloga. neki su objektivni, drugi nisu. 1
garmonbozia Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 isekli kablove pred konferenciju za štampu
garmonbozia Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Ma sprdam se, prekinuo se prenos, evo sad puštaju na SK1HD 1
Kreator Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 5 minutes ago, ZokiAsov said: Daj Rajka majku mu jebem Može i ona rajkova žena isto da postavi po koje pitanje. Čisto da ga malo drkaju, zaslužio je 1
Recommended Posts