Geo Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 (edited) 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Evo nije se izjalovilo. Zeljko ko i svaki trener voli malo da kenja po novinarima, ali Matic ne objavljuje neproverene stvari. Jbg, dva transfera od pocetka godine su se izjalovila a bila su izvesna, samo sam rekao da razumem reakciju Zeljka, jer nije zavisilo sve od nas i igraca…. Sa Turcima se pregovaralo nedelju dana barem i drzalo se dosta u tajnosti bas zbog specificne situacije Edited November 11, 2022 by Geo
holden kolfild Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 nadam se da mu je veseli brat od strica trece koleno dok je postojala cehoslovacka.
Ted Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 19 hours ago, Milošica said: Stize Brodzijanski. 4 na 5, 210, meka ruka. samo da i kost nije meka
johan nagel Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 Моје лаичко око које је бацило поглед на пет минута клипа цени да дечко није видео позицију центра. Има висину за центра и то је то, ово остало класична четворка. Прангија за три, покретљив је крајње за ту висину, напада лицем кош, уме да одигра и леђима ал нема баш масу да угура противничке центре под кош и тако. Сад како ће Обрадовић да га користи остаје да се диви, јер он свакако воли и ниже петорке па ту може свашта да се искомбинује. Лично мислим да нам више и треба четворка јер ће свакако Смајли ускоро да се врати а он се рекло би се по до сада виђеном боље сналази ‘на пет’ а вратиће се и Коприва у неком моменту. Такође нека моја логика је да су желели да доведу некога ко је бели неамериканац чисто да задрже неки баланс у тиму да се не направи неки црначки генг као што уме да се деси са превише Американаца у тиму. 2
*edited by mod Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 50 minutes ago, Geo said: Jbg, dva transfera od pocetka godine su se izjalovila a bila su izvesna Kampaco i Hezonja.
BWA Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 (edited) 45 minutes ago, Ted said: samo da i ki...nije meka Edited November 11, 2022 by BWA
Jimmy Kowalski Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 1 hour ago, johan nagel said: Моје лаичко око које је бацило поглед на пет минута клипа цени да дечко није видео позицију центра. Има висину за центра и то је то, ово остало класична четворка. Прангија за три, покретљив је крајње за ту висину, напада лицем кош, уме да одигра и леђима ал нема баш масу да угура противничке центре под кош и тако. Сад како ће Обрадовић да га користи остаје да се диви, јер он свакако воли и ниже петорке па ту може свашта да се искомбинује. Лично мислим да нам више и треба четворка јер ће свакако Смајли ускоро да се врати а он се рекло би се по до сада виђеном боље сналази ‘на пет’ а вратиће се и Коприва у неком моменту. Такође нека моја логика је да су желели да доведу некога ко је бели неамериканац чисто да задрже неки баланс у тиму да се не направи неки црначки генг као што уме да се деси са превише Американаца у тиму. Ni Smajli nema masu za 5, jos je preko leta i skinuo nesto kila, upravo da bi bio brzi i eksplozivniji na 4. Posto je Lessort dovoljno spreman da u EL pegla 30 minuta, ostatak ce krpiti ko stigne. Juce je Tristan igrao na 5, jer prosto nije imao ko. U ABA je drugacije, tu Less igra less (ha!) i sa pola snage, jer nema potrebe da se trosi.
johan nagel Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 (edited) Ма добро код Жељка се дешава и да Папапетру игра центра неке минуте, тако да је то све релативно. Генерално овај батица је баш жгољав плус делује покретљивије од Смајлија и сигурно има бољи шут, тако да ако би се нашли заједно на паркету мислим да би он био 4 а Смајли 5. Како год окренеш значиће нам доста у ротацији. Тристан с оном висином и ултра спорим ногама реално не може да чува четворке тако да и има смисла бар у евролиги да добије неке минута на петици. Јуче је показао добар осећај за блокаду ако ништа. Edited November 11, 2022 by johan nagel
kud u maglu Simoviću Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 deluje mi da lesor voli što igra celu utakmicu, pitanje je kako će on odreagovati formom na nešto manju minutažu nadam se da će željko to dobro hendlovati 1
goofs Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 Mislim da je tu samo upitno sta ti igraci mogu da pruze u defanzivi, dal mogu da cuvaju teske petice. U ofanzivi ce lako Zoc da nadje njihove prednosti, a sakrije mane.
harper lee Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 1 minute ago, goofs said: Kazu i neki DJ Cooper, pass-first plejmejker Jos jedan beli neamerikanac da se ne napravi crnacki gang.
Milošica Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 Rizik je dovoditi DJ-a da igra kosarku, ne znam moze li uklopiti oba posla.
Recommended Posts