copkillah Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 35 minutes ago, copkillah said: promašio sam temu ali nema veze
goofs Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 Da nisi, ja verovatno ovo ne bih video, tako da sam ti jako zahvalan! 1 3
kud u maglu Simoviću Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 ja sam čuo od tumbe kad ga je zvao da prrđe u aek, da ga je ovaj kumio i molio da ga ne zove jer mu je bilo super u barsi, kuća bazen, ništa brige, ništa stres “utakmice ne igram, trening na nivou rekreativca, tumbice u raju sam” 4 3
Azdaja Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 bas je malo igrao za repku, tad je plevilo od talenta na sredini
Ted Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 Sportske.net - Šuška se... Da li je ovo centar za Partizan?
kud u maglu Simoviću Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 1 hour ago, Ted said: Sportske.net - Šuška se... Da li je ovo centar za Partizan? kako je ovo vest od utorka, znači, ništa od njega
Ted Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 prema onome što se objavljuje, mi tražimo rešenje od početka sezone......ali se odgovarajući majčin sin još nije ukazao mislim, i to ima logike.....bolje nikoga ne dovoditi nego po principu "daj šta daš".......ali kad se ovako skrati roster, nešto će svakako morati da se napravi, neki kompromis između onoga što želiš i onoga što je dostupno
kud u maglu Simoviću Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 sindrom partizanove probe uvukao se i u košarkašku sekciju
Ted Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 ako je to u pitanju, da se spremamo za igru 3 na 5
Jimmy Kowalski Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 58 minutes ago, Ted said: prema onome što se objavljuje, mi tražimo rešenje od početka sezone......ali se odgovarajući majčin sin još nije ukazao mislim, i to ima logike.....bolje nikoga ne dovoditi nego po principu "daj šta daš".......ali kad se ovako skrati roster, nešto će svakako morati da se napravi, neki kompromis između onoga što želiš i onoga što je dostupno Nije da nismo nikog nasli, nego Amerima se ne dolazi preterano u Evropu, radije bi cekali da naknadno upadnu u neku NBA ekipu. Ako ne, pre neka egzoticna destinacija bez mnogo cimanja a fina lova, da se premosti do sledece sezone..
Ted Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 31 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Nije da nismo nikog nasli, nego Amerima se ne dolazi preterano u Evropu, radije bi cekali da naknadno upadnu u neku NBA ekipu. Ako ne, pre neka egzoticna destinacija bez mnogo cimanja a fina lova, da se premosti do sledece sezone.. onda rešenje može da bude i neAmer.......mislim, nije zakonom propisano da mora da bude Amer u pitanju
Jimmy Kowalski Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 Stvarno moze? Pa to je super onda.. Ej, Zoki, mozes i neAmera da trazis! 1
Recommended Posts