Lord Stef Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Oci bole, u reketu kad je guzva nista se ne vidi
garmonbozia Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Boli koliko je Tristan spor i koliko ne može nikoga da sačuva.
Lord Stef Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Drzak faul Nanelija arkadom na lakat Milovanovica. ABA sudije...
Geo Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 (edited) Odgovarajuceg centra trazimo od pocetka sezone ali nema ... Pojavila se neka kombinacija za onog Slovaka Brodzianskog sto je prosle godine igrao u Huventudu a sada otisao kod nekih Turaka gde nije bas zadovoljan, pa mozda dovedemo njega .... Licno nemam nista protiv, sasvim korektan igrac ... Edited November 6, 2022 by Geo
keitel Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Ne gledam, ko igra peticu kad Lesor nije na parketu?
bradilko Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 ovaj adjusic me u grob oterati. ovo mu je treci put da dolazi kod nas. kakva je to kukavica od igraca, uvaljivac vrucihh krompira, kesa u ofbrani, i jebe mi se za njegovih par trojki koje ubaci. neka se nosi u tri lepe. i ovaj madar jebote, pa jel normalan to covek?? kakve on pasove daje pa to najgori antitalent ne bi radio. jos kad odigra jednom rukom.. 2
garmonbozia Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Dobar je Anđušić. Radi ono za šta je i doveden, ne vidim šta je tu toliko za kritiku.
garmonbozia Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Offtopic je bo te Lečić i posle svih onih skandala reklamira nešto za prostatu dok je kao šmeker sa mladim devojkama u reklami ne radi kensling u Srbiji 1
garmonbozia Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Papapetru kad primi loptu uzima i nosi je kući
BWA Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 11 minutes ago, garmonbozia said: Offtopic je bo te Lečić i posle svih onih skandala reklamira nešto za prostatu dok je kao šmeker sa mladim devojkama u reklami ne radi kensling u Srbiji Jbt. Ja čitam Lešić i vidim da nešto ne štima. 1
Kreator Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Vratio se Naneli na front onako Partizanski, sa povezom preko arkade.
Recommended Posts