kud u maglu Simoviću Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 parni valjak opet melje iznenađenje bi bilo da ovakav tekst pročitamo u srpskim medijima, a kako su u pitanju hrvati onda nije neočekivano 5 1
*edited by mod Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 1 hour ago, MocaVukotic said: + andjusic i trifunovic sa repkom, morace par nas odavde da se stavi zeljku na raspolaganje, ja mogu da izdrzim mozda dva minuta... Ko god može neka donira skočni zglob ili tu malu kost što je Avram sjebao.
*edited by mod Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 2 hours ago, Milošica said: Mislim da tu nema vecih problema. Sto se Dantea tice, to je tip povrede koji moze biti zalecen za 10 dana a moze trajati mesecima. Ke vidimo. Sto kaze Dzimi, ja ne ocekujem zamenu. Mozda ubace Petrovica u prvi tim. Jel beše i Glas u povredi? Ili je Žoc nešto tako pominjao?
Milošica Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 (edited) 10 minutes ago, *edited by mod said: Jel beše i Glas u povredi? Ili je Žoc nešto tako pominjao? Mislim da je Zeljko za njega rekao da je dugo vukao povredu ledja i da ce mu trebati vremena da se uigra sa ekipom. Edited November 5, 2022 by Milošica
Ted Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 znači, ovo je fenomenalno. evo opet se cerakam kad sam pogledao u rangu sa kristijanom belićem na svadbi, što je bilo na fudbalskom topiku
Ted Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 (edited) 17 hours ago, Milošica said: Mislim da je Zeljko za njega rekao da je dugo vukao povredu ledja i da ce mu trebati vremena da se uigra sa ekipom. nadamo se da će to biti pre navršenja radnog veka (65 godina života i najmanje 15 godina staža osiguranja) evo Mocart kaže da se Savić aktivirao https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/problemi-primorali-partizan-mozzart-bet-da-pronae-novog-centra-potraga-vec-pocela/435421 ja bi doveo Jogija iz Colija i Kuridžu iz Volija......i jedni i drugi su bulja i nemaju neke šanse, a igrači bi verovatno hteli da se malo igraju po EL Edited November 6, 2022 by Ted 1
Profesionalac Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 20 minutes ago, Plajvi said: Bozo Djumic, da bere usi po kontinentu 4
Profesionalac Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 6 minutes ago, Milošica said: Ali bez tog smajlija To bi bilo da nam je nudio Raduljicu 3
garmonbozia Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 On 5.11.2022. at 12:17, Кристофер Лумумбо said: Gde i kada mogu da kupim karte za utakmkcu protiv Makabija? Od sutra kreće prodaje karata, sad su izbacili na Instagramu. 1
Recommended Posts