Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

theanswer

Recommended Posts

Posted
15 minutes ago, Milošica said:

Meni je bilo neverovatno kad sam saznao da su svi ovi stranci pristali da dodju kod nas za manje pare u odnosu na prethodne klubove.

To moze samo Partizan.

Naravno. O tome i govorim. Inače, kad kažem da kupujemo igrače ne mislim da treba da plaćamo nekakva obeštećenja.

Ne, nego da dovedemo slobodnog igrača, zaključimo ugovor sa njim i pošteno ga platimo. Bez neke posebne filozofije.

Drugi put je improvizacija, gdje ćemo konstantno gubiti od komšiluka, tandrkati po Evrokupu, dugovati pare igračima itd.

• +1 1
Posted
23 minutes ago, MiddleClass said:

Bolji od Tavaresa?

А то су већ нијансе, понајбољи свакако.

Posted
4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

dok kodi ne dođe balšoni je sjebao šaku, čeka se snimanje

definitivno prelom

• Tužno 1
Posted

Ништа остаје да питамо Ћокија да нам позајми Радуљицу

Posted

Moraće Savić da ustane sa klupe.

• +1 1
Posted
48 minutes ago, garmonbozia said:

definitivno prelom

jebem ti sve

Posted

То и није толико лоше ако ће да убрза долазак центра док Смајлага свакако може да упадне у улогу Копривице.

• -1 2
Posted

Ovo se mora hitno rješavati. Možemo imati problem čak i u ABA.

Ne sumnjam da će marketing odraditi svoje ali konkretan problem ne trpi odlaganje.

Posted

mislim da se i dalje neće juriti petica po svaku cenu, pre će se guliti u el neki small ball sa papapetrom/ledejom kao lažnim centrom

• +1 1
Posted

Vjerovatno neće, ali to nije dobro. Lesor igra pod maksimalnim opterećenjem već dugo.

Sad neće moći predahnuti ni u ABA ligi. Ok, protivnici u regionu su takvi da se može i improvizovati ali može da se desi i kiks ako improvizujemo previše.

A ABA liga sve više liči na JSL.

Nemaš pravo na kiks.

Posted

ma kakavi, tresemo laganica u abi sve

ja bi voleo da se pojavi neki cutovani centar al valjda sportski sektor zna šta radi

ne treba nam neko pa da ga posle šilbujemo

Posted

Sad smo sedmi na tabeli EL.

Kad se sjetim da smo ne tako davno završili kao sedmi u ABA, obuzme me neka milina...ne znam kako to da opišem.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...