Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

theanswer

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, copkillah said:

jajara bio i ostao

+1

al mu ne zameram, dobro sam raspoložen

:fantom:

verovatno mu je ovo poslednja kzn u atini

Posted

ma dajte, ovaj radoljin panatenaikos bismo dobili kums, holden, pokojni glavogled blaf, pokojni flegma i ja :fantom:

• +1 3
  • Haha 1
Posted

+1000

jery imamo bolholdera u ekipi

Posted

Fina pobeda, jedino mi zao radonje

• +1 2
  • Haha 3
Posted

OK, može i to 1/4 finale da počne :fantom:

Posted (edited)

Све стоји што сте написали, треба у поразу бити достојанствен. Мада, са Радоњом лично имам само лепа искуства, не могу да верујем да сам од себе није хтео да држи конференцију за штампу :ph34r:

Судећи ко води ПАО, а то је слична школа као председник мог КК :dry:, не бих се изненадио да је добио директиву да ово уради

Е, да: свака част, комшије, улепшали сте ми били вече након оне бруке на Азурној обали :thumbsup:

Edited by Eladan
  • +1 2
  • Hvala 1
Posted
17 minutes ago, Eladan said:

...не могу да верујем да сам од себе није хтео да држи конференцију за штампу :ph34r:

Održao je on konferenciju za štampu. Nego je došao kao sa nekog džoginga da je svratio, dao izjavu da su izgubili na jednu loptu :) i onda otišao, gotova konferencija.

Posted
11 hours ago, J.R. Cash said:

Samo poslednji minut: Lesor masi kucanje; Ledej uzima skok i umesto da izvadi loptu, baca pogacicu preko Papajanisa; Egzum pravi faul na tri; Ledej se trudi da napravi faul na tri na 4 razlike i 4 sekunde do kraja.

Mislim da su tu negde bili i koraci Lesora kada je bio neodlučan da li da ide do koša ili da asistira. :)

Vratio sam situaciju sa tim faulom za tri kada je bio tajm i ono nema trika da je faul. Poklonjeno bukvalno.

Posted

Nisam gledao veci deo tekme, ukljucio sam se na 83-76, minut posle toga je Panter dao onu trojku i slomio tekmu

Ne znam sta su zasrali suci pre toga, ali onu kontru 2 na 1 kad je njihov krenuo da ukuca Lesora u kos je bio cist faul Lesora, a ovi sudili aut za vas. I od tog momenta do kraja su navlacili sve za PAO da bi kompenzovali to

Na stranu kosarkaska telegencija ovog kucaca, mogli su da biraju kako ce da dadu kos u toj situaciji 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...