kud u maglu Simoviću Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 9 minutes ago, copkillah said: jajara bio i ostao +1 al mu ne zameram, dobro sam raspoložen verovatno mu je ovo poslednja kzn u atini
ToniAdams Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 ma dajte, ovaj radoljin panatenaikos bismo dobili kums, holden, pokojni glavogled blaf, pokojni flegma i ja 3 1
kud u maglu Simoviću Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 +1000 jery imamo bolholdera u ekipi
Profesionalac Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 Vesti sa druge strane. Panathinaikos will file a protest after loss against Partizan Plakyy 1 2
copkillah Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 13 minutes ago, Profesionalac said: Vesti sa druge strane. Panathinaikos will file a protest after loss against Partizan Plakyy Ćokizam parti Radonju gde god da ode 1
Eladan Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 (edited) Све стоји што сте написали, треба у поразу бити достојанствен. Мада, са Радоњом лично имам само лепа искуства, не могу да верујем да сам од себе није хтео да држи конференцију за штампу Судећи ко води ПАО, а то је слична школа као председник мог КК , не бих се изненадио да је добио директиву да ово уради Е, да: свака част, комшије, улепшали сте ми били вече након оне бруке на Азурној обали Edited November 4, 2022 by Eladan 2 1
smooth.Op Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 17 minutes ago, Eladan said: ...не могу да верујем да сам од себе није хтео да држи конференцију за штампу Održao je on konferenciju za štampu. Nego je došao kao sa nekog džoginga da je svratio, dao izjavu da su izgubili na jednu loptu i onda otišao, gotova konferencija.
smooth.Op Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 11 hours ago, J.R. Cash said: Samo poslednji minut: Lesor masi kucanje; Ledej uzima skok i umesto da izvadi loptu, baca pogacicu preko Papajanisa; Egzum pravi faul na tri; Ledej se trudi da napravi faul na tri na 4 razlike i 4 sekunde do kraja. Mislim da su tu negde bili i koraci Lesora kada je bio neodlučan da li da ide do koša ili da asistira. Vratio sam situaciju sa tim faulom za tri kada je bio tajm i ono nema trika da je faul. Poklonjeno bukvalno.
Ratamahatta Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 Nisam gledao veci deo tekme, ukljucio sam se na 83-76, minut posle toga je Panter dao onu trojku i slomio tekmu Ne znam sta su zasrali suci pre toga, ali onu kontru 2 na 1 kad je njihov krenuo da ukuca Lesora u kos je bio cist faul Lesora, a ovi sudili aut za vas. I od tog momenta do kraja su navlacili sve za PAO da bi kompenzovali to Na stranu kosarkaska telegencija ovog kucaca, mogli su da biraju kako ce da dadu kos u toj situaciji
Recommended Posts