kud u maglu Simoviću Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 probirljivi ste postali, 40 minuta smo vodili u gostima, na kraju bilo malo gusto, al smo držali konce u našim rukama sad u čačak da se properu ruke u moravi, pa gavri munija korak po korak 6
Azdaja Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 Tako se nekoć igralo, sedam igrača i ostali da prave faulove. Nije bilo mahanja peškirima kao danas. 2
J.R. Cash Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 Samo poslednji minut: Lesor masi kucanje; Ledej uzima skok i umesto da izvadi loptu, baca pogacicu preko Papajanisa; Egzum pravi faul na tri; Ledej se trudi da napravi faul na tri na 4 razlike i 4 sekunde do kraja. 1 2 1
Lord Stef Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 Odigrano je 6 kola a ja sam vec jedno 4 puta bio zreo za bromazepame, jebem ti i kosarku i cetvrtak Ipak, 3 pobede u EL zaredom, nema previse zamerki. Sad ide pravi test 4
Milošica Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 (edited) Panter i Lesor su odigrali vrhunski, a Egzum je X faktor u ovoj ekipi. Vrhunski igrac, a nekako nenametljiv. Edited November 3, 2022 by Milošica 1
Popular Post *edited by mod Posted November 3, 2022 Popular Post Posted November 3, 2022 Atina-Čačak-Atina. Željko je na poznatoj ruti. 4 1 7
MocaVukotic Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 Odabrao sam basket pre fudbala i nisam pogresio, gledali smo classic partizan, od sjaja do ocaja i nazad. Neverovatno je koliko smo sposobni za notorne gluposti, da gubimo lopte na neke kretenske pasove, na ledejovo izigravanje pleja, bas sirok asortiman imamo. Itekako je falio naneli, zeljko nema puno poverenja u igrace van prvih 7,bice to veliki problem u ovako glomaznom takmicenju. Al nema veze, ponovo uzivam u partizanovim utakmicama. Matijas, ozeni me! 4
Ted Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 nisam gledao basket, zna se šta ima prioritet gledam snimak svakako......i bravo, bravo, bravo!!!!!! 1
Popular Post Djolle Posted November 3, 2022 Popular Post Posted November 3, 2022 Samo poslednji minut: Lesor masi kucanje; Ledej uzima skok i umesto da izvadi loptu, baca pogacicu preko Papajanisa; Egzum pravi faul na tri; Ledej se trudi da napravi faul na tri na 4 razlike i 4 sekunde do kraja.Stoji sve što si rekao, samo moram da istaknem da mi je najveći utisak u ovih 6 kola EL to kako igra Lesor. Na obe strane terena, skoro bez izmene, sve radi čovek i baš mi je iznenađenje koliko je bolji nego prošle sezone. Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk 13
johan nagel Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 Гледао оба (нажалост јер скратих живот себи) Била би баш штета да смо ово успели да проспемо а у пар наврата смо се својски потрудили. Од првог до последњег минута у вођству, пар пута смо успели да одговоримо кад су нам пришли на -2 у другом полувремену, тако да рекао би човек рутински. Пантер баш покидао, овако нешто се и очекује од њега. Не у сваком мечу и у оваквом обиму разуме се, али да преузме одговорност. Лесор братина нестваран напредак, смањио је црне минута на минимум, без грешке човек игра практично, скаче на обе стране, блокира, брани све позиције, погађа бацања.. притом све без замене. Егзум добар, Мадар исто у првом, у другом из непознатог разлога нестао. Ледеј на крају дабл-дабл али није баш бриљирао реално. Анђушић ок али ћу излудети од њега кад онако лако остане без дриблинга, па не зна шта ће са собом и углавном изгуби лопту или бар буде надомак тога. Папапетру баш не може да се састави нападачки, кад потегне шут са 5+ метара не мораш да гледаш знаш да не улази. Нанели нам је баш фалио овде, таман је пронашао ритам човек, ваљда ће бити океј за Грчке ганције. Пао реално слаб, судије испод нивоа, пар баш крупних грешака. 4
copkillah Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 39 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: što nema kzn iz atine? jajara bio i ostao 3
Recommended Posts