Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

theanswer

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Lord Stef said:

Jbt da nismo dozvolili nekoliko ofanzivnih skokova mogli smo na +20 vec sad 😁 Odlicno za sada

bas je bilo dosta 

pa jos i ovo preko celog terena udje

Posted
1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

jbt kakvu trojku primamo

:isuse:

Ovo nam tm. Tako da je sve ok.

Posted

A jebote, dve user trojke..

• +1 1
Posted
4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

A jebote, dve user trojke..

6 poena na bazi apsolutno ničega 

Posted

Da jebeno iskontrolisemo defanzivni skok.

• +1 1
Posted

Pucamo sebi u noge. Moralo je ovo najmanje 15 da bude. LeDay bi stvarno valjalo da prestane da se bruka na skoku. Pet lopti su mu skinuli s glave

Posted

da smanjimo brain fartove i bombonica

Posted

Rekao bi covek da gubite a igrate spektakularnu utakmicu. Ne moze Pao toliko slucajnih trojki da da koliko mu treba da bi ispeglao ovu napadacku poeziju Partizana.

• +1 1
Posted

Pitanje je mozemo li mi da drzimo ovaj nivo sa ovoliko kratkom rotacijom. Morali smo na ovu igru biti blizu 20 razlike. LeDay im je poklonio 10 poena.

Posted
2 minutes ago, J.R. Cash said:

Pitanje je mozemo li mi da drzimo ovaj nivo sa ovoliko kratkom rotacijom. Morali smo na ovu igru biti blizu 20 razlike. LeDay im je poklonio 10 poena.

Carpe diem, Dzoni, carpe diem. Nista slucajno nije dao Partizan od ovih 54 poena, prosto je igra pripremljena i postavljena fenomenalno. Zapravo je Pao mnogo blizi tome da ih prekine user nego da vi izgubite ovu igru koju pokazujete.

Posted

Nevezano konkretno za ovaj mec, ali stalno kad slusam sto novinare sto trenere, kako se nikom ne omakne i izgovori half bez l. Jebali ih halfovi..

Posted

Tacno mora ovako. Da smo imali 20 na pp sad bi bila serija 15-0

Posted

Sve smo zasrali šo smo dosad super uradili.

Kao da se ništa nije ni desilo. Nedostaje nam mnogo Naneli. Ajmo mi!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...