Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

e jbg, ja mislo nedelja, plafon dve

• Replies 12.3k
  • Views 688.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

da vidimo sa čim se suočavamo u četvrtak

• Author

2022. godina je a oni pokušali da reše problem gipsom. Kakve jebene neznalice

bez nanulice u ateni

:mellow:

Ako ne polude za tri, dobijamo.

Da Trifa opet na 30 razlike vrišti Radonji u facu :laugh:

ništa briga, ništa stres

Najbolji je SNS

Edited by Milošica

lepo kaže bucko na kraju ovog segmenta o želimiru

nba ima grega, el ima zelka

:fantom:

• Author

Petorka Madar Naneli Papapetru Ledej Lesor ima nestvaran net rejting od 76 na 19min u proseku. I + 59 dok je na parketu

Petorka Exum Panter Papapetru Ledej Lesor ima 55 net rejting na takođe 19min u proseku i ima +57 dok je na parketu

On 3. 11. 2022. at 11:39, theanswer said:

Petorka Madar Naneli Papapetru Ledej Lesor ima nestvaran net rejting od 76 na 19min u proseku. I + 59 dok je na parketu

Petorka Exum Panter Papapetru Ledej Lesor ima 55 net rejting na takođe 19min u proseku i ima +57 dok je na parketu

ide gas

• Author

Dobro, 5 utakmica nije dobar presek na sezonu od 34. Ako posle narednih 5 budemo tu, onda će značiti nešto 

On 1. 11. 2022. at 14:08, goofs said:

Jos tri nedelje gips :( pa jbt

Ne vredi čekati, kaže pesma stara

Ima li koga?

nema

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout