*edited by mod Posted October 21, 2022 Posted October 21, 2022 3 hours ago, levi said: po sastavu Partizzan Mocart bet u ovoj ligi treba da obezbedi prednost domaćeg terena u plejofu. ide im na ruku što ni konkurenti nisu idealno startovali Da ali samo ako pričamo o ABA ligi. U EL bi učešće u plej-ofu bio veliki uspeh.
kud u maglu Simoviću Posted October 21, 2022 Posted October 21, 2022 lepa analiza postavke igre i odgovora na virtusove odbrane 1
hooyadahoo Posted October 22, 2022 Posted October 22, 2022 Mali trol. Ode Faku u NBA ipak. Javilo mi se da pustiš fakua, Aleksu i Madara da jure bekove protivničke na njihovoj polovini, dal bi neko pola prešao. Al faku ostade vlažni san jbga. On je partizanstina samo takva, takav se rodio. Onda mi pade na pamet, koji je naš najjači bek ever? Fizički, that is. A igrač uopšte? Evo koga sam se setio. Grba, Pek, Jawai.
kud u maglu Simoviću Posted October 22, 2022 Posted October 22, 2022 (edited) miloje, arsenije pešić e predrag saša Edited October 22, 2022 by kud u maglu Simoviću
Djuro Posted October 22, 2022 Posted October 22, 2022 7 minutes ago, hooyadahoo said: Mali trol. Ode Faku u NBA ipak. Javilo mi se da pustiš fakua, Aleksu i Madara da jure bekove protivničke na njihovoj polovini, dal bi neko pola prešao. Al faku ostade vlažni san jbga. On je partizanstina samo takva, takav se rodio. Onda mi pade na pamet, koji je naš najjači bek ever? Fizički, that is. A igrač uopšte? Evo koga sam se setio. Grba, Pek, Jawai. vesa 4
hooyadahoo Posted October 22, 2022 Posted October 22, 2022 Daaa, Arsenije! Njega se nisam setio. Vese i Miloja jesam, al mi nisu baš u onoj prvoj grupi
Milošica Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 Hajde veceras Rasel da pokaze da moze i protiv nas pa da ga pakujemo, s obzirom da Aleksa nece skoro.
*edited by mod Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 (edited) 34 minutes ago, Milošica said: Hajde veceras Rasel da pokaze da moze i protiv nas pa da ga pakujemo, s obzirom da Aleksa nece skoro. Ima da ga ograničimo na 25 Edit: tu ga i kladionice drže. Edited October 24, 2022 by *edited by mod
kud u maglu Simoviću Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 45 minutes ago, Milošica said: s obzirom da Aleksa nece skoro. zar aleksa ne skida gips ovih dana
Milošica Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: zar aleksa ne skida gips ovih dana Tesko ce on biti u optimalnoj formi pre januara.
kud u maglu Simoviću Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 verujem da će to biti znatno ranije, nije mu bila šuterska ruka u gipsu, radio je u međuvremenu, ima utakmice u abi da se zalaufa mislim da će u optimalnoj formi biti već u decembru
Milošica Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 Samo cu reci da bih jako voleo da se ispostavi da si u pravu Skorpija je to, mozda me iznenadi.
kud u maglu Simoviću Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 2 minutes ago, Milošica said: Skorpija je to, mozda me iznenadi. pomračenje sunca u škorpiji mu ne ide u prilog 1
Recommended Posts