Lord Stef Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 In adr njuz, Olimpija pobeze i Bajernu sa lopate, masili su oba bacanja 3 sekunde do kraja na -1 1
Papovac Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 meni glavni utisak da niko sa ovog foruma nije bio na tekmi. 1 2
kud u maglu Simoviću Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 (edited) odgovor tima na poraz u berlinu se odužio, lepo što je nagrađen pobedom rasteretili smo glave poentere, podelili minutažu, odmorili neke igrače lepo veče u areni sad mornar, pa žalgiris e @Papovac bio ja Edited October 20, 2022 by kud u maglu Simoviću
BWA Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 15 minutes ago, ZokiAsov said: Rajko jebeni... Sta drobi? Trenutno gledam neke spotove.
*edited by mod Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 Sad da vidimo tog magičnog Mornara pa na Zelene.
Jimmy Kowalski Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: odgovor tima na poraz u berlinu se odužio, lepo što je nagrađen pobedom rasteretili smo glave poentere, podelili minutažu, odmorili neke igrače lepo veče u areni sad mornar, pa žalgiris e @Papovac bio ja Cetvrtak vece kakvog smo se svi uzeleli. Ali jos je lepse petkom ujutru.. 1 2
garmonbozia Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 Madar odigrao baš dobru odbranu celu utakmicu. Opet bilo dosta ljudi i dobra atmosfera. 1
J.R. Cash Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 Nije ovo bilo lose za jedan tim bez glave i repa. 1
BWA Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 Na Mocartu naslov. E ovo je pravi Partizan Mocart Bet. 6
harper lee Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 25 minutes ago, BWA said: Sta drobi? Trenutno gledam neke spotove. Rajko: " Cinjenica je da je ekipa odigrala dobro. Koliko ste zadovoljni cinjenicom da ste ubedljivo pobedili i da li vam znaci to sto je igrac X odigrao dobro? I drugo, da li je ova igra putokaz za neke buduce utakmice, ovako kako ste sada igrali? A ako me pustite da pricam do ujutru imam ja jos desetak ovakvih nabacivanja na volej i besmislenih pitanja od kojih boli glava i vas i kolege novinare." 1 1
Popular Post Profesionalac Posted October 20, 2022 Popular Post Posted October 20, 2022 Stvarno je lep osećaj kad nekoga ovako oduvaš sa terena. Mislim da nismo mogli da poželimo idealnijeg protivnika za vidanje rana, atraktivan sa imenima koja izazivaju oprez, ali su i solidno prošla zenit (plus bez Šengelije). Natrpaće Teo, Belineli, Haket, Hajns definitivno nekoga, ali kada naiđu na protivnika koji u utakmicu uđe sa našom energijom i koncentracijom, oni moraju da budu na 100%, a večeras nisu bili. Madar odigrao kao veliki, Naneli poništio utorak i pronašao municiju, Anđušić lepa rola. Tristan i Kopriva pokazali da mogu da budu članovi rotacije u EL i dopustili Zeku i Lesoru da dođu do daha. Svakako korak u pravom smeru, nadam se da će se protiv Žalgirisa napraviti i kontinuitet pobeda. Plašio sam se da će biti manje ljudi, 0-3 i treća utakmica u 5 dana, ali atmosfera je bila bombonica iako nije bila hala popunjena do poslednjeg mesta - deluje da je bilo manje pozeraja nego na premijeri plus je ekipa dala zamajac sa terena. 10
*edited by mod Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 Ocekivano su donji nivoi puni a bocno im manje ljudi, posebno nivo 400, cak su iz nekog razlog i ove najvernije iza kosa dosta povukli dalje i zbili. Protiv Litvanaca ce verovatno biti isto. Popunjenu hala posle otvaranja ce biti na derbijim i jos jedno 3-4 meca.
Eladan Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 Свака част, комшије, радујем се са вама. Нека крене серија победа наших клубова 5 1
Recommended Posts