Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

theanswer

Recommended Posts

Posted

Ok, neka su i slabi, falilo mi je da vidim kako gazimo nekog u Evropi 30 razlike

• +1 3
Posted
1 hour ago, BWA said:

Tik tak...

Nas Kinderom se razvio mrak. :fantom:

• Haha 1
Posted (edited)
5 minutes ago, ZokiAsov said:

Ne treba se zanositi ovi su u rangu zadra

Granični ABA 1 ABA 2 tim.

Edited by BWA
  • +1 1
Posted
On 19.10.2022. at 13:51, harper said:

Ocekujem da ce vec protiv Virtusa ovi mladji Partizanovi igraci imati znacajno vecu minutazu.

:)

• +1 4
Posted

Protiv Baskonije sam zaključio da neizvesne završnice višu nisu za mene, protiv Virtusa se dosađujem jer je +20...Ne možeš čoveku ugoditi.

• +1 8
Posted

utego zeljko

• +1 1
Posted

Dobro je ovo za samopouzdanje ekipe. Sjajan Naneli, opet odlični Madar, fenomenalni Lesor. Bravo i za klupu, da pomognu i oni malo. Lidej i Lesor neka sada odmore.

Bravo momci, idemo dalje mora Mornar da se dobije.

• +1 6
Posted
13 minutes ago, Lord Stef said:

Ok, neka su i slabi, falilo mi je da vidim kako gazimo nekog u Evropi 30 razlike

Evrokup nivo su bili i prošle godine, pa ih je na kraju usralo. Svejedno, ako su oni evrokup, mi smo nivo iznad.

Meni je utisak sezone za sad mobilnost Lesora kod iskakanja, onolika tjelesina a na tragu je lopte u svakoj drugoj odbrani.

• +1 4
Posted

steta sto nismo makar na 2-2, ali dobro, bitno da smo krenili

Kinder bas iznenadjujuce los

Posted

Dobar mec, slabo je odigrao virtus al smo im dosta pomogli da budu slabi. Za dva smo bili skoro perfektni, za 3 solidni, skok takodje solidan, duza rotacija, domaci teren i eto stoka razlike. Lakse ae dise... 

• +1 2
Posted

Dve talijanske ekipe u dva dana sa dijametralno različitom odbranom.

Imam utisak da je raspored bio obrnut, tj. da je Milano igrao drugu utakmicu umesto Bolonje da bi izgubio.

• +1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...