Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

У судару тима који игра смислену тимску кошарку и тима који у нападу силује индивидуално, кош не гради а одбрану не игра, ово је једини могући исход.

Све з свему скандалозна представа.

Aleksa Avramovic

• Popular Post

vidim, upoznali ste albu? :D

gledas, gubis i ne verujes

5 minutes ago, johan nagel said:

У судару тима који игра смислену тимску кошарку и тима који у нападу силује индивидуално, кош не гради а одбрану не игра, ово је једини могући исход.

Све з свему скандалозна представа.

Ovo je opis prvog poluvremena. Drugo je bilo sasvim solidno.

Koliko dugo vec svi kapiraju da ce tuci Asvel, Albu i Zalgiris, i na kraju lakse peglas Efes, Olimpijakos i Real nego ove

ima ovde mesa, biće to bombonica kad se posloži sve na svoje mesto

Dobro, morali smo da branimo čast a to ne može sa klincima. Ovde je sve bilo gotovo kad je Lesor dobio 3 penala u 8. minutu. 

1 minute ago, J.R. Cash said:

Ovo je opis prvog poluvremena. Drugo je bilo sasvim solidno.

У првом смо изгубили утакмицу јбг.

Она секвенца од 16:16 до 46:20 је вероватно најгори период неког тима који сам видео на оваквом нивоу ко зна од када.

Nadam se da je klince sklonio da niko ne bi mogao da se sakrije iza njihovog učinka u ovoj katastrofi. Već je to jednom prošle godine uradio u EK.

Od 16:16 otisli su na 46:20 za 8-9 minuta. 30:4 serija jbt, ja, KUMS i Toniadams bi dozvolili manje. 

Jedino sto me tesi je da gore od prvog poluvremena jednostavno nema trika da moze

2 minutes ago, johan nagel said:

У првом смо изгубили утакмицу јбг.

Она секвенца од 16:16 до 46:20 је вероватно најгори период неког тима који сам видео на оваквом нивоу ко зна од када.

Ne znam da li si gledao Zvezdu protiv Reala i Himkija prije nekih 5-6 sezona ali izgledalo je i gore

A i sa Generalom smo gubili 40-ak na gostovanjima.

Ali, bilo, prošlo.

Да с тим што је тим тада био пун голобрадих клинаца.

Сад су на паркету били прекаљени евролигашки играчи, није мала разлика.

Jbg na kraju smo sprecili totalnu sramotu ali je i ovako bilo bljutavo. Neka nemoc totalna. Jbg ima jos dosta da se igra, bice bolje sigurno kad se prikljuce aleksa, smajli, kampaco i kuridza

Bedna odbrana, bedan skok, trojke sevaju posle jednog pasa ili cak jedne finte.

Exum bombona, svidela mi se i igra u tranziciji, nadam se da ce biti jos toga tokom sezone, no da bi imao tranziciju moras nesto da odbranis i uhvatis, a mi danas nismo nista. Neko dokon da izracuna koliko igraca Albe je danas popravilo svoje licne rekorde po broju poena u EL.

41 minutes ago, Ros said:

vidim, upoznali ste albu? :D

gledas, gubis i ne verujes

Upravo tako. Na prvi pogled mislis nemaju neke ekstra igrace, moglo bi da se dobije, kad ono lakse je dobiti Barsu ili Real u gostima, nego Albu u Berlinu. Imaju sistem koji forsiraju godinama, igra im se zasniva da se Sikma podigne na visoki post i da odatle kreira...i svi znaju to i nikako ne mogu da odbrane. 

Guest
This topic is now closed to further replies.