August 24, 20222 yr jel postoji taj klub danas? nešto se ne pojavljuje pod tim imenom. ili je promenio ime?
August 24, 20222 yr Zvao se Petrzalka pre Artmedije, znam iz kladionice Ne znam danas gde su I pre Seltika su isto nesto na guzove prosli u onom prvom kolu za kese, takva kampanja se desi jednom i nikad vise Posle ih je izbacio Levski na prolece u kupu UEFA sa sve mladim Borimirovim
August 24, 20222 yr Author sad su petržalka, napustio ih je tadašnji vlasnik pa su ušli u slovački uppr
August 24, 20222 yr Artmedia je ionako zvučalo kao naziv neke srednje stručne škole. a verovatno se tako zvala kompanija čiji je vlasnik bio i vlasnik kluba Edited August 24, 20222 yr by Ted
August 24, 20222 yr Znači dobri smo. Barem nismo završili u drugoj/trećoj ligi. Posto nema sile da se uzme titula, a vidim da sudije kecaju Vosu. Ne bih imao ništa protiv da nam ostatak sezone igraju Bazdar, Pop, onaj mali sa levog krila što je dao gol a početku sezone i još neki desni bek ako ima u omladinskoj. Ili da se kupi neki sa potencijalom i da se guraju ove godine u ligi. U zavisnosti od grupe za konferenciju, to mogu i ovi malo stariji da izguraju. Ne vidim razlog ni da Buda ostane ako je milion ponudjen.
August 24, 20222 yr da nisu naneli duševne bolove milionima ljudi, sad ne bi tavorili po trećim i drugim ligama ima neko gore ko sve to gleda osim što nas niko ne gleda dokaz u nastavku
August 24, 20222 yr Neverovatno sta smo mi preziveli Ovo je Super Terapija.... Dobrodosao Traore Sutra tekma, ako/ lkada prodjemo Zreb u Petak
August 24, 20222 yr Glede preživljavanja, poslednja bol koje se sećam onako da sam hteo da bacim TV kroz prozor je Tomić i Zaglebje.
August 24, 20222 yr Ја сам ту био лаган јер је све мирисало на тај сценарио ал ми је зато Алкмар јебени пао неочекивано тешко, терај их у курац а и Стојковића лудог. Зато се и не наслађујем претерано овим циганским поразом јер знам како је у најмању руку Edited August 24, 20222 yr by johan nagel
August 24, 20222 yr Author epilog ausburga i alkmara su bili vidljivi iz orbitalne stanice, dok se na artmediji samo čekalo da ga ušuškamo jebao ih nvaho kanu
August 24, 20222 yr 4 hours ago, mozzer said: Izgleda potpisao ovaj Traore, defanzivni vezni Ovaj ce biti bomba.