Ted Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 (edited) poslednji trenutak u kome se Petrića sećam jeste kada je vodio Čukarički. sećam se da nije dugo trajalo i nije baš bilo za pamćenje. nakon toga mi se izgubio sa radara. mislio sam da je digao ruke od trenerluka, to bi verovao i danas, da se juče nije desilo nikada. što se tiče Nađa sećanja su veselija. poslednje što pamtim bila je neka vest da je preuzeo funkciju u Rakovici valjda, nekom zonašu. nemam pojma šta je tamo radio i koliko je trajalo, sad čijem da je u Teleoptiku bio do juče. u svakom slučaju bilo mi je smešno pa sam zapamtio. sad mi više nije smešno. Edited August 13, 2022 by Ted 2
April Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 Upravu evidentno boli kurac ko će biti trener, oni samo hoće ime o kom će navijači da pričaju. Nađ i Petrić su samo zato tu, da se guzice trenutno sakriju i daju im još malo vremena. 4
*edited by mod Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 Nađ kao trener je sasvim jeziva pomisao. Šta on ima nekog mladog talenta da nauči na terenu ili još gore van istog... 1
Ted Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 5 minutes ago, April said: Upravu evidentno boli kurac ko će biti trener, oni samo hoće ime o kom će navijači da pričaju. Nađ i Petrić su samo zato tu, da se guzice trenutno sakriju i daju im još malo vremena. a jbg. navijači će da pričaju o bilo kome koga postave ne klupu. i ne vidim šta ima da sakriju i koje je to još vreme. oni ne mogu apsolutno ništa da urade da bi zavredeli mrvcu respekta navijača ili okrenuli tu priču na svoju stranu. taman da postave sada Marka Nikolića i ovaj pojača tim i osvoji titulu ništa se ne bi promenilo. činjenica je da govna moraju napolje što pre i tu činjenicu ništa ne može da promeni. 1
El Patron Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 Kad Adi donese titulu druga ce se pesma pevati na forumu... 2 1
Ted Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 1 minute ago, El Patron said: Kad Adi donese titulu druga ce se pesma pevati na forumu... npr. ova 3
Popular Post Ted Posted August 13, 2022 Popular Post Posted August 13, 2022 (edited) niko da izvesti sa promcije tandema Gordan-Nađ Quote Gordan: Dobar dan svima, želeo bih najpre da se zahvalim upravi na poverenju. Situacija jeste teška ali nije bezizlazna. Mene i Alberta možete da posmatrate kao neimare, kao stučna lica koja treba jednu građevinu da dovedu u uputrebno stanje. Da se poslužim rečnikom građevinca, ne znam zašto tako počeh ali možda nije loše da se javnosti približi situacija. Mi ovde imamo jedan objekat sa tri lamele, A, B i C koje su naravno povezane hoodinicima, a iza ovih objekata nalazi se čuvar kapije. Što je sinonim za golmana, razumete (pravi značajnu pauzu i smeška se, zadovoljan kako ovo lepo i pametno zvuči, raste mu smopouzdanje). E sad, odmah moram da kažem da lamele B i C nisu u stanju koje bi nam dozvolilo da ih ozakonimo i dobijemo upotrebnu dozvolu. U pogledu lamele B, ovog središnjeg dela građevine, potrebna je preparcelacija i dobijanje lokacijskih uslova za rekonstrukciju. Oba zahteva su jutros predata i očekujemo konačna rešenja u toku naredne nedelje. Puno tu ima posla, mehanizacija je obezbeđena tako da je realno očekivati rezultate u razumnom roku. Problem je parcela C, ona ispred čuvara kapije, to je objekat sklon rušenju kome, da se građevinski izrazim, nema spasa, odnosno rekostrukcije. Tu smo podneli hitan zahtev za rušenje, pa ćemo od temelja. Ne onako, da tako kažem, montažni objekat, nego da gradimo solidno, cigla, kamen, lepak, izolacija, stiropor, stirodur, fasada. Dobra vest je lemela A, tu smo već zatekli neke strane izvođače radova i to neće biti problema. Znači što pre moramo da napravimo prohodnost iz lamele C i B ka lameli A. Bilja: Gordane hvala na detaljnom objašenjenju i sigurna sam da svi navijači Partizana jedva čekaju da uđete na teren, odnosno gradilište da se tako izrazim (smeje se). Alebrete imate li Vi šta da dodate. Albert: Ciganske pičke, mogu da nam puše!!! Bilja: Hvala na jezgrovitom pojašenjenju. Ovim je današnja konferencija završena. izvor Tedsport.vcc.pdr.rs Edited August 13, 2022 by Ted 4 9
Kreator Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 https://telesport.rs/2022/08/13/preokret-partizan-dobija-novog-rivala-u-plej-ofu-lk/
April Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 (zurnal.rs. : kažu da postojw neki problemi u vezi sa statikom lamele C, da se tako duhovito izrazim?)
DCI Banks Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 16 minutes ago, BlackGeorge said: https://telesport.rs/2022/08/13/preokret-partizan-dobija-novog-rivala-u-plej-ofu-lk/ Nema sanse. Idu Maltezani. Evo javio se Gordon... 1
ZokiAsov Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 5 hours ago, Ted said: npr. ova Peva bolje od stanoja a za nijansu losije od sava
*edited by mod Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 "Pre sam mogao. Nisam hteo neću da kažem zašto. Nisam ničiji. Sad hoću a da li mogu, vreme će da pokaže." Za nijansu bolje od Stolicinih bočnih udara koje ne želi da komentariše ovom prilikom. 1
Kreator Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 (edited) https://www.danas.rs/sport/goran-trobok-stigli-na-naplatu-nedomacinsko-poslovanje-pogresni-potezi-dovodjenje-podobnih/ Bivši poznati igrač Partizana s knedlom u grlu priča o ćorskokaku u kom je „parni valjak“. „Slušam prozivke „Zašto čute Partizanove legende?“; ja ne spadam u njih, ali nisam ni prošao kroz klub, pa da nemam potrebu, pravo i, konačno, obavezu da komentarišem ono što svi vide. I ne ćutim, kada me pozovu kontaktiraju mediji. Navijačima još poznatiji Đorđe Tomić okupljao je poslednje dve godine nas bivše fudbalre i trenere, za koje zna da žele sve najbolje klubu, a ne traže ništa za svoj groš od njega. Sabrali smo se oko zajedničke želje da zaustavimo dalje propadanje jedne velike institucije, neformalno i spontano se sastajali, većali oko rešenja… I na žalost, naivno poverovali da su promene moguće legitimnim putem. Suprotno „ekipi“ zagovornika upada u klub i ostajanja u prostorijama sve dok ne padnu ostavke, većina je izabrala regualarno pojavljivanje na klupskoj Skupštini, sa konkretnim planovima oporavka i kadrovskim rešenjima za sve važnije funkcije. Međutim, ta informacija je procurela, a sadašnja uprava je preko noći i tajno, izgovarajući se na pandemiju korona virusa, sazvala sednicu i produžila sebi mandat. Posle toga su stvari splasle“, kaže za Danas čovek sa šest godina staža na crno-beloj strani Topčiderskog brda. Edited August 13, 2022 by BlackGeorge
Recommended Posts