Ted Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 2 hours ago, April said: Ako stignemo do penala, prolazimo. Ćelavi je doktor profesor. koliko sam video danas brani mladac. naravno, ako se uđe u produžetke uvešće ćelavog vrv. minut pred kraj.
holden kolfild Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 (edited) aprila savetujem da ne gleda partizan, ako se vec, nazalost, zapljunuo na onom topiku. bojim se, bice ti teze. al sa vedrije strane kad pogledamo.. e> tede... isto. Edited August 11, 2022 by holden kolfild 1
James Marshall Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Sretno večeras komšije, na stranu koeficijenti i te tlapnje, Partizan svakako zaslužuje da igra neko grupno takmičenje u Evropi. Ne ulazim u te unutrašnje stvari na relaciji uprava - navijači, ja sam uvijek protiv svake uprave, a pogotovo protiv političke gamadi koja sisa krv svakom iole uspješnom kolektivu, no ovdje ako prođete, ostaće vam uprava i obrnuto, ne vidim kako možete da izvučete dva dobra da duže staze, pa zato čisto fudbalski navijam da prođete. Plus Kiprani su mi jedna od odvratnijih fudbalskih pojava, redovno su to neke namazane ekipe starudija koje igraju negledljiv fudbal i muče naše klubove vrlo često. Dakle, ko jebe Kiprane, pobijedite ih večeras. 3 1
gone fishing Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 55 minutes ago, James Marshall said: Sretno večeras komšije, na stranu koeficijenti i te tlapnje, Partizan svakako zaslužuje da igra neko grupno takmičenje u Evropi. Ne ulazim u te unutrašnje stvari na relaciji uprava - navijači, ja sam uvijek protiv svake uprave, a pogotovo protiv političke gamadi koja sisa krv svakom iole uspješnom kolektivu, no ovdje ako prođete, ostaće vam uprava i obrnuto, ne vidim kako možete da izvučete dva dobra da duže staze, pa zato čisto fudbalski navijam da prođete. Plus Kiprani su mi jedna od odvratnijih fudbalskih pojava, redovno su to neke namazane ekipe starudija koje igraju negledljiv fudbal i muče naše klubove vrlo često. Dakle, ko jebe Kiprane, pobijedite ih večeras. kakav understatement, kiparski klubovi su u zadnjih 15 godina 4 puta izbacivali titove blizance u 3 kolu kval. za lš - ne da nas muče nego su penicilin za nas
kud u maglu Simoviću Posted August 11, 2022 Author Posted August 11, 2022 govnari su ladno onu “dečiju” tribinu sa severa premestili na centar zapada ispod loža
Kreator Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Šta se ovo čuje u pravcu stadiona Partizana? Ko da je rat počeo? Laju kučići na Voždovcu... 1
Hamlet Strašni Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Idioti. Ovoliki vatromet nije bio za 25. maj. Sve smrdi na barut.
ZokiAsov Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Lepo je gledati na hrvatskoj areni. Em se lepo cuje vucicu pederu, em prvi put komentator od srca navija za nas 1 3
Ted Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 (edited) ne znam kakav je vaš utisak, ali nema fudbala za sada, hrkljuš, serije grešaka, glavometa, faulova, nepovezano Edited August 11, 2022 by Ted 3
Milošica Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Just now, Ted said: ne znam kakav je vaš utisak, ali nema fudbala za sada, hrkljuš, serije grešaka, glavometa, faula, nepovezano Osim onog prodora Dijabatea(gle je trebalo da doda Rikardu), za sada nista.
dacha Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Kiprani doktorirali 'time managment', Partizan ili ne zna ili ne moze, sve u svemu bolno za gledati. Za sad.
dacha Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 I odmah gol. Sledeci put postujem pre pocetka utakmice, za svaki slucaj. 3
Recommended Posts