Milošica Posted July 27, 2022 Posted July 27, 2022 2 minutes ago, *edited by mod said: Napustio ili napustio kao onda kada je otišao a ostao u neformalnoj ulozi i dovodio pojačanja? Dodao sam nesto u zagradi verovatno u trenutku kada si pisao ovo 1
Ted Posted July 27, 2022 Posted July 27, 2022 13 minutes ago, Milošica said: Iliev napustio Partizan(bar javno). e, sad još samo da ga zameni npr. Savo Milošević, da odu Vučelić i Vazura, da Stolicu zameni neki Jokan/Paun/Ivić, da se izabere nova uprava, da prođe jedan ili dva prelazna roka, da se sastav dovede u red, da krenu neki automatizmi i to je to.....na konju smo no dobro, i dugačak put počinje malim korakom 3
James Marshall Posted July 27, 2022 Posted July 27, 2022 5 minutes ago, Ted said: e, sad još samo da ga zameni npr. Savo Milošević, da odu Vučelić i Vazura, da Stolicu zameni neki Jokan/Paun/Ivić, da se izabere nova uprava, da prođe jedan ili dva prelazna roka, da se sastav dovede u red, da krenu neki automatizmi i to je to.....na konju smo no dobro, i dugačak put počinje malim korakom nisi prvi koji priziva ovakav scenario, ima jedan i na YT... 1
Milošica Posted July 27, 2022 Posted July 27, 2022 Just now, James Marshall said: nisi prvi koji priziva ovakav scenario, ima jedan i na YT... Ted Puma
Redoran Posted July 27, 2022 Posted July 27, 2022 24 minutes ago, kokota said: Podrška da se neko popne na stolicu i prebaci konopac preko grede? 2
Ted Posted July 27, 2022 Posted July 27, 2022 3 minutes ago, Milošica said: Ted Puma ne razumem majke mi .....moze pojašnjenje
Milošica Posted July 27, 2022 Posted July 27, 2022 Just now, Ted said: ne razumem majke mi .....moze pojašnjenje Ma trenutno je aktuelan neki rat izmedju Vuletica i Pantica u kom ovaj Pantica naziva Zeks Puma, a Marsal je mozda aludirao na Zeksa. U sustini nebitno 1
Ted Posted July 27, 2022 Posted July 27, 2022 2 minutes ago, Milošica said: Ma trenutno je aktuelan neki rat izmedju Vuletica i Pantica u kom ovaj Pantica naziva Zeks Puma, a Marsal je mozda aludirao na Zeksa. U sustini nebitno nemam pojma, bio sam u inostranstvu i posle van Bbg, tako da nisam apdejtovan o bilo kakavim ratovima i pumama sad sam tu pa ću da odradim apdejt 1
April Posted July 27, 2022 Posted July 27, 2022 Oprostimo ružnu prošlost Iliji Iviću, on nam dovede burazera i pošalje novog Klea
Ted Posted July 27, 2022 Posted July 27, 2022 predsednik Peđa MIjatović (ne mora ni da bude fizički prisutan puno, nije to operativna funkcija, ali može da pravi kontakte i poslove operativcima) direktor/gensek Stefan Babović (tu mora da ide neki mutan tip, kontroverzni sportski radnik, takav je posao ni ja ga ne volim) sd Savo Milošević trener Slaviša Jokanović/Veljko Paunović/Vlada Ivić 2
johan nagel Posted July 27, 2022 Posted July 27, 2022 (edited) А у реалности.. Председник: неко близак власти Директор: неко близак власти Сп. Директор: неко близак неком блиском власти Тренер: неко подобан/спреман на сарадњу с неким блиским власти Наравоученије: Власта се пита за све Edited July 27, 2022 by johan nagel 7
kud u maglu Simoviću Posted July 27, 2022 Author Posted July 27, 2022 @johan nagel zbog toga sam babinja postavio na mesto direktora
ZokiAsov Posted July 27, 2022 Posted July 27, 2022 2 hours ago, Milošica said: Iliev napustio Partizan(bar javno). Zasto najbolji uvek prvi odu? 1
Recommended Posts