Jump to content

fk prtzn 2022/23

Featured Replies

11 minutes ago, theanswer said:

Kontam da Midtjiland dobija ove i da ćemo se sa vicešampionom Kipra muški pobiti za grupnu fazu Lige Konferencija. 

Ух, након твоје реченице сам помислио да су баш потенцијални ривали у плеј-оф рунди Лиге Европе. Али и не баш. Да се ово све побједити:

image.png

Edited by SmudgeYorkshire

Sreća na žrebu. Sad valja pokazati da su ovi prolazni.

46 minutes ago, SmudgeYorkshire said:

Да се ово све побједити:

image.png

Osim ako KUMS ne resi opet :D 

Nisam ni znao da Dnjepar opet igra, pre par godina su se ugasili i oni i Metalist

1 hour ago, SmudgeYorkshire said:

Ух, након твоје реченице сам помислио да су баш потенцијални ривали у плеј-оф рунди Лиге Европе. Али и не баш. Да се ово све побједити:

image.png

Gent bi nas naravno otresao.

Ostalo bi se dalo igrati. Nešto mi miriše na dupli Kipar, da im useremo evropsku sezonu kao onomad Rumunima.

Naravno u slučaju Dnjepra bi verovatno bili jako blizu neke žestoke kazne.

Naravno da ne moze dupli Kipar.

Utegnuce to Stolica idemo u LE

1 hour ago, MiddleClass said:

Naravno da ne moze dupli Kipar.

Što ne bi mogao? Izbacimo AEL pa onda i Omoniju. Osim ako neće da razdvoje u startu.

14 minutes ago, *edited by mod said:

Što ne bi mogao? Izbacimo AEL pa onda i Omoniju. Osim ako neće da razdvoje u startu.

ne može zato što se žrijeba prije nego se bude znalo ko prolazi

Danci su bas nezgodni

Prelako vi otpisujete Dance.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

Koje dance Mitjland? PA oni ce valjda da pobede i da nam posalju kiprane na okrsaj. Ili ovi silkeborg u plej ofu? A ako ne mozemo duple kiprane ne mozemo ni njih onda

Edited by ZokiAsov

Bukvalno smo odmah otpisali AEL, Danci ce da ih lagano pregaze i odose dalje ka LS Plejofu.

Nije Ael, nego Aek :D

32 minutes ago, theanswer said:

Nije Ael, nego Aek :D

Ma mogu da budu i AIK ako ih ne prođemo čak i ovakvi, biće bruka. Sad gledam od poznatijih tu su Tričkovski i Tomović.

Edited by *edited by mod

Ja sam skapirao da vi idete na pobednika ovog meca?

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.