Jump to content
IGNORED

fk prtzn 2022/23

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
Just now, Lord Stef said:

Uh, ovaj drugi penal...

Ko kuca.

Katastrofalna izmena na poluvremenu nas je iz relativne kontrole uvela u situaciju da ubedljivo izgubimo utakmicu.

Posted
6 minutes ago, Lord Stef said:

Uh, ovaj drugi penal...

Sve u svemu mrsavo, ako se Dijabate ne pokaze kao epski jebac keve i ne nadjemo krstenog golmana, bice sezona gotova u septembru.

Ova ekipa je baš loša. Navijači ako hoće bolje od grčevite borbe za drugo mesto, zna se - obaranje uprave.

Odbrana šuplja.

Jedini dobar igrač ovde je Urošević. Tužno i žalosno u šta nas pretvoriše naprednjaci na čelu sa vazurom, vučelom i onom odvratnom narkomančinom.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
24 minutes ago, J.R. Cash said:

Ko kuca.

Katastrofalna izmena na poluvremenu nas je iz relativne kontrole uvela u situaciju da ubedljivo izgubimo utakmicu.

sve se slažem

onaj mali filipović je usrao sa žutim kartonom u 5. minutu pa ga je zato stolica menjao, a od kad je ušao šehović igri smo bez desnog beka

jbg

okrećemo se obavezama u evropi, čitam za onog sivića iz niša da mu timovi protiv komšinice imaju gol razliku 0:27, kad ono zna, samo neće uvek

i da, oba penala čista kao suza

Posted
3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

i da, oba penala čista kao suza

Pa drugi onako...

A bio li je drugi zuti cist za tog Filipovica u nadoknadi prvog poluvremena? 

Posted
3 minutes ago, Captain_Darling said:

Pa drugi onako...

A bio li je drugi zuti cist za tog Filipovica u nadoknadi prvog poluvremena? 

podseti me šta je zgrešio? očito nije jer sam zaboravio

:fantom:

veruj mi za drugi penal da je bio čist, jbg ovaj naš ga ne bi dao ni da ne sam bio. ne razumem te odbrambene, da prave takve faulove, barabar je sa napadačem i on kreće rukama da ga uspori, pa magarče jel te ništa nisu naučili za tih 15 godina koliko pikaš fudbal

Posted
8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

podseti me šta je zgrešio? očito nije jer sam zaboravio

:fantom:

veruj mi za drugi penal da je bio čist, jbg ovaj naš ga ne bi dao ni da ne sam bio. ne razumem te odbrambene, da prave takve faulove, barabar je sa napadačem i on kreće rukama da ga uspori, pa magarče jel te ništa nisu naučili za tih 15 godina koliko pikaš fudbal

Pa nista posebno, zaustavio Mitrovica i nogama i rukama dok ga je ovaj pretrcavao (i pretrcao) i ulazio u 16m sa tri napadaca koji cekaju pas na 5 m od vaseg gola. Valjda neki 45+ minut. Cak i objektivni strucnjak na Areni rece cist zuti...

Zdjelaru da se da bensedin pred utakmicu, mnogo nervozan kad rezultat nije kako je zamislio, istreska Mladjovica samo tako, al dobro, tu ne ide crveni karton valjda.

Osvojili ste bod, cestitke...

• +1 1
Posted

Јбг многима није одговарао тренер који је из на папиру лошије екипе извлачио маскимум максимума, чији је тим имао главу и реп и не би примио три гола у домаћици да се свака утакмица играла по 270 минута. Данас смо могли да примимо шест.

Шеховић од када је дошао је играо на округло четири различите позиције па и није чудо што се погубио али ово је један од најлошијих наступа играча Партизана који ја памтим. Сваки дуел је изгубио, оба гола смо примили по његовој страни(његовом кривицом), ма све што је урадио је било погрешно.

Света Марковић из неког мени непознатог разлога има озбиљну репутацију међу навијачима Партизана, дечко није одиграо више од десет утакмица за Олимпијакос за сво време проведено тамо што значи да га или баш ниједан тренер није волео или много реалније да дечко нема квалитет.

Други пенал из едиције свираће га увек за Партизан и Звезду и никад против истих ако директно одлучује исход меча.

Раднички је заслужио да победи.

• +1 4
Posted
21 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

To je samo umor ako je 90 i neki minut, cak i ako nisi zavrsio u glavi sa utakmicom manje kontrolises pokrete.

Doduse nemamo bas nemacki pristup tom periodu igre.

Posted

Proslu sezonu su me presli na SER-a da ispratim, ove ne... Stolica ipak... ajde da ne pisem.... jedini covek koji je hteo da dodje u fkp u ovom trenutku enough said..... Ja sam los prognozer ali ne bi me iznenadilo da ispadnemo i iz Konferencija.... Sehovic jos jedan fudbaler koji je realno mozda za donji dom prve lige..... itd

Posted
44 minutes ago, Captain_Darling said:

Cak i objektivni strucnjak na Areni rece cist zuti...

besplatan savet, kad god čuješ komentatora sa arene da kaže, bio je ofsajd, znaj da nije ili ne znam čemu žuti karton/penal budi uveren da je čist kao suza

Posted

Oba penala su bila ali ih za Radnički nikad ne bi svirali i tu je kraj priče. Ubili su nas u drugom poluvremenu i treba da nas je sramota. Isto tako smo zaslužili bar 2 crvena. Najprecenjeniji igrač ikad Zdjelar je zaslužio osim crvenog i batine. Ponašanje kao kod najgorih cigana, dabogda sve izgubili

• +1 6
Posted (edited)
15 minutes ago, theanswer said:

Oba penala su bila ali ih za Radnički nikad ne bi svirali i tu je kraj priče. Ubili su nas u drugom poluvremenu i treba da nas je sramota. Isto tako smo zaslužili bar 2 crvena. Najprecenjeniji igrač ikad Zdjelar je zaslužio osim crvenog i batine. Ponašanje kao kod najgorih cigana, dabogda sve izgubili

a sa severa Caira se veceras vise puta orilo u nasu korist " cigani, cigani, cigani" ...

cuti, bolje i to nego bugari, bugari :/

Edited by Rumpelstiltskin
Posted
6 hours ago, Rumpelstiltskin said:

a sa severa Caira se veceras vise puta orilo u nasu korist " cigani, cigani, cigani" ...

cuti, bolje i to nego bugari, bugari :/

Pa ni vi se niste proslavili sa ležanjem po terenu, 6 minuta je smešna nadoknada

Posted

Pa ni vi se niste proslavili sa ležanjem po terenu, 6 minuta je smešna nadoknada
Ma to ležanje je živa sramota. Obično se vrati baš kako se vratilo.

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...