Jump to content
IGNORED

fk prtzn 2022/23

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Ne za evropu no za CL. 

A sve se nema :fantom:

Posted (edited)
2 hours ago, Ted said:

kamo taj upravni odbor? oćel prihvatiti odgovornost ili neće? živ nisam.

mada vidim da je u zemlji čokolade i marmelade Ivice Kralja sve u najboljem redu. pripremamo se polako za leto i Evropu. kako, to niko ne zna. i sve je ovo draž fudbala. čovek je stvarno bolid, a nekad mi je bio simpa. draž fudbala je da se klub razvaljuje i pljačka godinama i da svi ćute i prave se da je sve ok.

E došao da kvotujem ivicu iz zemlje lalalenda gde mu još samo fali marica pa da zajedno grickaju kuću od čokolade dok čekamo žreb za LŠ....

Kaže ivica [quote] Teško je u ovom momentu da analiziramo šta se sve dešavalo u prethodnih dve nedelje, ali to je draž fudbala.[/quote]

teško je... Veoma je teško kad si nesposoban i kad ne znaš šta ti je posao.

Draz fudbala da te zgazi GAT i Šerifovići pa da izvuces bod. A spremas se za kućicu od čokolade. E moj Ivice jebote Vucela u dupe.

Edited by Azdaja
Posted

Koliko je samo bio simpa kada je one hladne večeri u Njukaslu skidao penale a pre toga lopte sa gol linije u 120. minutu.

Sada si pao najniže Ivice…

• +1 4
  • Hvala 1
Posted

car :ziga: 

ja bih tu dodao još samo stadion

• +1 1
Posted
12 hours ago, gone fishing said:

pitala biki novog trenera šta bi on preneo iz šahtjora u pfc, on joj odgovori predsednika i budžet :lolol:

Kako li je reagovao cestiti Vucela na ovo :D

Posted

oh, večeras je derbi. srećna okolnost je što neću moći da gledam. prvo poluvreme sigurno, možda pristignem u toku drugog.

što se tiče prognoze, samo Bog zna šta mi možemo da uradimo i na šta će to da liči. ako i on zna, verovatno se i on, siroma, sludeo.

Posted
On 1.3.2023. at 23:34, Arthur Kirkland said:

Mislio je na predsednika države :rolleyes:

Posted (edited)
On 1. 3. 2023. at 23:34, Arthur Kirkland said:

zapalio tompus, podigao umorni pogled ka slici Če Gevare, otpio gutljaj viskija, protresao čašu da zazveče kockice leda, to ga smiruje,  te nastavio da broji i obeležava svežnjeve evra i dolara. utom ulazi Vazura, sa crnom vrećom u ruci i pita "Šefe jel gotovo? Kombi je stigao."

Edited by Ted
  • Haha 6
Posted
27 minutes ago, Ted said:

oh, večeras je derbi. srećna okolnost je što neću moći da gledam. prvo poluvreme sigurno, možda pristignem u toku drugog.

što se tiče prognoze, samo Bog zna šta mi možemo da uradimo i na šta će to da liči. ako i on zna, verovatno se i on, siroma, sludeo.

Ja odoh u rupu, kad je najteže nas je najmanje :D Jedino što je pod must je da stignem u kafanu pre, ipak nisam toliki mazohista trezan da idem tamo.

A što se tiče očekivanja, jedino da ne gledamo onog ludog Saničanina pa možda i izvaćarimo neki x. 0-0 i da pevamo.

• +1 2
Posted (edited)

Igor Duljaj trener posta,

posta i reče dosta,

dosta bilo crvenog terora,

Pusijeva ja ću biti noćna mora

u pekari leba beli cvrči,

dok na Rajku Igor protivnike prči,

prči Igor i milosti nema,

plače Terza ode mu mušema

Edited by Ted
  • Haha 4
Posted

Daće im ga rado Andres Kolorado.

Posted

Najbolji smo kad nam najmanje treba ili kad nam ne treba uopste. Ubicemo ih ko granom

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...