Jump to content
IGNORED

fk prtzn 2022/23

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Redoran said:

Drugi deo uslova za ovo grudvanje nije ispunjen, možda ako redari prihvate da ih odmene.

Čestitke TSC na drugom mestu koje ove godine vodi u CL kvalifikacije.

nije ispunjen ni prvi uslov, ja sam mislio da Lalatović trenira ove

• Haha 5
Posted

Sad treba vratiti kizu vinjaka i dati mu da na miru spremi ekipu za evropu sledece godine

• +1 3
Posted

ko je ovaj somebody što mi reaguje ceo dan? ovde se nešto sumnjivo dešava. braćo i sestre budite na oprezu!!!

• Haha 2
Posted
23 minutes ago, ZokiAsov said:

Sad treba vratiti kizu vinjaka i dati mu da na miru spremi ekipu za evropu sledece godine

Koju Evropu? Em je potreban plasman na tabeli u ovoj sezoni veoma upitan, em je još upitnije da li će uprava u narednih 4-5 meseci platiti sve što jedan profesionalni FK treba da plati da bi igrao evropska takmičenja.

Spremaće ih Kiza za prva tri kola superlige nakon kojih će sve (ponovo) biti jasno. Onda preuzima Stojanoski do zime, pa Trobok do prva tri kola naredne sezone, i tako u krug.

Posted

6DEB15FB-FE37-4B66-AA02-B97B6D0BFA08.thumb.jpeg.61addc89921e14d77420eb005fd1e37b.jpeg

zna se ko je vojnik partizana

Posted

Izgleda da šargarepa nije bila na nivou. Za sledeći cirkus treba da pošalju malo više igrača. Ne moraju ni da se vrate iz špeceraja.

Posted

ja mislim da je uvek najbolje da stvari idu prirodnim i logičnim tokom. prirodan i logičan tok ove sezone jeste da se ona završi neslavno. upravo onako kako je i počela, pa je ludi Gordon poremetio tokove prirode i za trenutak, kao, zaustavio giljotinu. stoga, najbolje je da uzme Nađ ili neki tako opskuran lik.

ako stvari budu krenule priridnim i logičnim tokom, krenuće i oporavak. u nekom trenutku. ne čini nam dobro niko ko veštački održava ovo u životu, ovaj privid normale. recimo neko ko bi nas gurao veštački do drugog mesta, zato što ono nešto garantuje i što će tu da legne neka kinta. ništa nama ne znači ni kinta, ako se njome ne raspolaže u korist i za interese kluba.

hoću reći, recept za izlazak iz krize jeste da ovo eskalira. nikako da se priguši. mi smo u stanju agonije koju treba prekinuti. po svaku cenu.

• +1 1
Posted

nema oporavka. naše je da glumimo Hajduk ovde, i kako su se oni oporavili tako će i Partizan.

• +1 4
  • Haha 1
Posted
13 minutes ago, Redoran said:

nema oporavka. naše je da glumimo Hajduk ovde, i kako su se oni oporavili tako će i Partizan.

Bas zato smo hajduk ce nam i platiti licencu i sta god treba za uefa takmicenja. 

A tamo se ne brinem ako dodje kiza. On je akademik za evropu, nesto slabiji na domacim livadama iz objektivnih razloga.

Evo sad gordon kaze da nece da ide na derbi, jer ga je razocarao popovic. Greota sto se covek bruka sad na kraju. Ako si otisao idi, ne daj da te zajebavaju jos dve, jos pet utakmica

• +1 1
  • Haha 1
Posted (edited)
1 hour ago, Redoran said:

pa dobro, svi znamo da je pussy šipkaš u pokušaju, koji se dočepao apsolutne vlasti i da, iako se on ne meša u to direktno, nekako uvek ispadne kako mu srcu drago. ali neće to da traje doveka.

mi svakako ne možemo da trčmo trku sa Zvezdom sada, niti bi trebao da to bude cilj. ali to ne znači da u ovakvo jalovom stanju treba da sačekamo dan posle. može se i pod ovim okolnostima izboriti za mnogo bolji položaj. ovde se jako brzo pada sa trona, brzo se postaje od faktora mira i stabilnosti kasapin, brzo se od predmeta obožavanja postaje predmet mržnje.

Edited by Ted
Posted (edited)
2 hours ago, Redoran said:

Pa nismo mi kao Hajduk, mi imamo neke rez u Evropi, oni nisu igrali grupnu fazu 10god... i u ovakvim uslovima sa ovim unistavanjem blize  smo dinamu i ciganima nego hajduk nama...

Duki hvala sto si pristao da dodjes u ovakvim nemogucim uslovima...

Edited by mozzer
  • +1 1
Posted

kamo taj upravni odbor? oćel prihvatiti odgovornost ili neće? živ nisam.

mada vidim da je u zemlji čokolade i marmelade Ivice Kralja sve u najboljem redu. pripremamo se polako za leto i Evropu. kako, to niko ne zna. i sve je ovo draž fudbala. čovek je stvarno bolid, a nekad mi je bio simpa. draž fudbala je da se klub razvaljuje i pljačka godinama i da svi ćute i prave se da je sve ok.

• +1 1
  • Haha 1
  • Hvala 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...