J.R. Cash Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 Jebeni VAR. Kvadratni metar travnate podloge nema, ali zato ima VAR.
*edited by mod Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 Just now, J.R. Cash said: Jebeni VAR. Kvadratni metar travnate podloge nema, ali zato ima VAR. Mora, inače ih ne bi pustili. Od ove sezone sve nokaut utakmice moraju da imaju VAR
J.R. Cash Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 Ma znam, ali bas odudara od svega na ovoj utakmici.
kud u maglu Simoviću Posted February 16, 2023 Author Posted February 16, 2023 (edited) koliki je produžetak? e 7 Edited February 16, 2023 by kud u maglu Simoviću
kokota Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 Just now, kud u maglu Simoviću said: koliki je produžetak? 7 minuta, prošlo 5 1
ZokiAsov Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 Verovatno ce nas izbaciti posle ovih mojih reci, ali ja vece indijance od ovog serifa skoro nisam gledao
Ted Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 porodismo nekako ovo. bravo!!!!! moram da zajebem malo Arenu i pređem na Strajnića. vidim da je kod njega bolja žurka. 1
J.R. Cash Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 Mogao je Andrade smirenije da reaguje u ovoj sansi. Kao da je i to sutnuo sa cuvanjem rezultata na pameti. Steta za crveni, moglo se sve resiti veceras. Ovi ne bi dali gol do prekosutra, a mi smo komotno mogli jos koji da od crvenog nismo samo mislili na odbranu.
*edited by mod Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 1 minute ago, J.R. Cash said: Mogao je Andrade smirenije da reaguje u ovoj sansi. Kao da je i to sutnuo sa cuvanjem rezultata na pameti. Steta za crveni, moglo se sve resiti veceras. Ovi ne bi dali gol do prekosutra, a mi smo komotno mogli jos koji da od crvenog nismo samo mislili na odbranu. Ma ovo je rešeno noćas sve i da su dali gol za 1-1 Baš su nepovezani i vidi se da se tek uigravaju. Dobijamo i kući, nažalost ništa od bodova za koeficijent u ovom kolu .
kud u maglu Simoviću Posted February 16, 2023 Author Posted February 16, 2023 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: plitak potok Reveal hidden contents a voda duboka
villiem Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 steta za sansu u produzetku ovi nemaju sponzora na dresu, zato nemaju travu
Ted Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 Mening je mogao da reši celu ovu priču, ga je realizovao onaj zicer. teren je zaista skandalozan. sveukupno i realno ovo je bila antipropaganda fudbala. jeziv teren, temperatura u minusu, bez publike. sve to je naravno uticalo i na kvaliteat prikazanog. u nekom normalnim uslovima ovo bi možda i bila bolja utakmica.
kud u maglu Simoviću Posted February 16, 2023 Author Posted February 16, 2023 Just now, *edited by mod said: Dobijamo i kući, nažalost ništa od bodova za koeficijent u ovom kolu . što?
J.R. Cash Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 1 minute ago, *edited by mod said: Ma ovo je rešeno noćas sve i da su dali gol za 1-1 Baš su nepovezani i vidi se da se tek uigravaju. Dobijamo i kući, nažalost ništa od bodova za koeficijent u ovom kolu . Partizan je to. Nista nije gotovo.
Recommended Posts