Ted Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 u timu partizana 98/99 je bio neko ko će se otići u ofk i vratiti se posle 10 godina? ili sam ja obnevideo od ovog virusa
MocaVukotic Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 Jebo ofku, pazi sad ovo pitanje, uz ogradu da sam to skoro cuo u nekom intervjuu, nisam proveravao po almanasima, mrzi me sad da ih iskopavam Dakle, koji igrac partizana je u stvari bio kapiten cileanaca 87, ali je na poslednjem mecu pred mundijal dobio crveni karton i neku veliku suspenziju pa nije isao u cile?
Ted Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jes, antara jesi siguran da je Antara sad gledam crnobelanostalgija sajt, tamo navode da je pomoćnik bio Šoškić, a Vukotić je bio tehnički direktor i pomoćnik. sezona 84/85, ovako navode: "Fudbalski klub Partizan je tokom sezone 1984/ 85 u svom drugom nastupu u Кupu UEFA stigao do trećeg kola i odigrao šest utakmica, svih šest pod rukovodstvom šefa stručnog štaba Nenada Bjekovića i njegovih pomoćnika Milutina Šoškića i Momčila Vukotića, koji je imao i zvanje tehničkog direktora kluba......." moguće da je Antara bio pomoćnik 85/86
kud u maglu Simoviću Posted December 5, 2022 Author Posted December 5, 2022 5 minutes ago, MocaVukotic said: Jebo ofku, pazi sad ovo pitanje, uz ogradu da sam to skoro cuo u nekom intervjuu, nisam proveravao po almanasima, mrzi me sad da ih iskopavam Dakle, koji igrac partizana je u stvari bio kapiten cileanaca 87, ali je na poslednjem mecu pred mundijal dobio crveni karton i neku veliku suspenziju pa nije isao u cile? aleksandar đorđević, mislim da je bilo protiv ddr-a, u subotici se igralo sigurno, pljunuo je sudiju posle nekog isiotskog faula što je svirao za nemce 1
MocaVukotic Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 Jest, bas sam bio iznenadjen tim podatkom. Onda je u cileu kapiten bio cini mi se zvezdin pavlovic
Ted Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 da, evo ima ovde: https://www.partizanopedia.rs/aleksandardjordjevic.html "Aleksandar Đorđević je rođen 14. jula 1968. godine u Beogradu, sa Partizanom je osvojio titulu prvaka 1987. godine, kao i Kup Jugoslavije 1989. godine. Igrao je za mladu reprezentaciju Jugoslavije i nesuđeni je "Čileanac". Đorđević je, naime, bio deo te ekipe, čak i kapiten, ali je na Ervopskom prvenstvu za omladince koje je održano 1987. u Subotici, dobio crveni karton, zbog kog je kažnjen sa dve utakmice neigranja. Kako je bilo jasno da ne može da igra na prva dva meča na svetskom prvenstvu u Čileu, selektor je odlučio da ga ni ne povede na šampionat."
kud u maglu Simoviću Posted December 5, 2022 Author Posted December 5, 2022 18 minutes ago, Ted said: jesi siguran da je Antara sad gledam crnobelanostalgija sajt, tamo navode da je pomoćnik bio Šoškić, a Vukotić je bio tehnički direktor i pomoćnik. sezona 84/85, ovako navode: "Fudbalski klub Partizan je tokom sezone 1984/ 85 u svom drugom nastupu u Кupu UEFA stigao do trećeg kola i odigrao šest utakmica, svih šest pod rukovodstvom šefa stručnog štaba Nenada Bjekovića i njegovih pomoćnika Milutina Šoškića i Momčila Vukotića, koji je imao i zvanje tehničkog direktora kluba......." moguće da je Antara bio pomoćnik 85/86 ovo je sezona 86/87 ista ova fotka stoji na klupskoj stranici, ali su iz nekog razloga isekli pomoćne trenere baju marića i antaru
kud u maglu Simoviću Posted December 5, 2022 Author Posted December 5, 2022 (edited) 17 minutes ago, MocaVukotic said: Jest, bas sam bio iznenadjen tim podatkom. Onda je u cileu kapiten bio cini mi se zvezdin pavlovic bio je i neki ciga(ne sećam se prezimena) on je bio kapiten te reprezentacije kad su bili kadeti ili neka niža kategorija od omladinaca. lomio nogu, pa pokidao ligamente i batalio fudbal sad je carinik, što i nije tako loše e igrač iz ofke koji se vratio odigrao dve utakmice i ušao u legendu je radiša ilić Edited December 5, 2022 by kud u maglu Simoviću
Lord Stef Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 7 hours ago, Ted said: ovo je baš zajebano, ja se nikada ne bih setio, osim ovoga za Ovijedo. Buda je otišao u Sporting iz Lisabona Zahović u Gimaraeš u tom roku je otišao i Stanojković u Dagerforš, Mijat u Valensiju, Milanič u Šturm i Krčmarević u Apolon E, ja se ne secam ostalih, ali sam iz nekog razloga zapamtio da je Buda otisao u Sporting a Gordon u Dandi, mislim u tom istom prelaznom roku, pa sam posle po automatizmu navijao i za Sporting i za Dandi u njihovim sampionatima 1
Ted Posted December 6, 2022 Posted December 6, 2022 Partizan je odigrao spektakularnu utakmicu u Beogradu protiv Fenerbahčea. Završeno je 2-2. Jedan forumaš je prognozirao da ćemo utakmicu u Beogradu izgubiti 7-2, da su Turci nadrealno jaki, nama ne igra Raća itd. ko je taj?
johan nagel Posted December 6, 2022 Posted December 6, 2022 Раћа је играо али је тада био трећелигашки анонимус и то му био деби практично, а нису играли Жука и појачање од милионидвеста Фејса (плус Тошић и Мореира). Чувена текма, један од силних иксева које славимо као победе 2
Recommended Posts