kud u maglu Simoviću Posted December 5, 2022 Author Posted December 5, 2022 1 minute ago, Profesionalac said: Neki brat Marinković? jbt kako protraćeni talenti bogu plakati
kud u maglu Simoviću Posted December 5, 2022 Author Posted December 5, 2022 2 minutes ago, Godfrey said: Onaj šatirani Radonjić? montela 1
Ted Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 (edited) ajd malo trensfer povjesti. u koje klubove su iz Partizana otišli Budimir Vujačić - ? Zlatko Zahović - ? Slaviša Jokanović - ? svi su otišli u istom roku Edited December 5, 2022 by Ted
Profesionalac Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jbt kako protraćeni talenti bogu plakati Čak nam je korisniji bio onaj manje talentovani Nebojša - imao je opasnu prangiju. Od onog drugog mislim da nikad ništa nismo dobili. Sećam se burazerove priče da je iz tih genaracija 87-88 ubedljivo najveći talenat bio Bosančić - bukvalno nema šta nije umeo sa loptom.
kud u maglu Simoviću Posted December 5, 2022 Author Posted December 5, 2022 zahović porto, jokan tenerife, bude se ne sećam
Profesionalac Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 5 minutes ago, Ted said: ajd malo trensfer povjesti. u koje klubove su iz Partizana otišli Budimir Vujačić - ? Zlatko Zahović - ? Slaviša Jokanović - ? svi su otišli u istom roku Jokan je u Oviedo valjda otišao? 1
Ted Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: zahović porto, jokan tenerife, bude se ne sećam nije, zapravo je Buda otišao u najjači klub, tu si negde geografski
Ted Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 Just now, Profesionalac said: Jokan je u Oviedo valjda otišao? da Jokan u Ovijedo
Ted Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 (edited) Zahović jeste bio u Portu tri sezone, ali je pre toga tri sezone bio u jednom drugom klubu iz iste zemlje a i Buda se tu negde ugnjezdio Edited December 5, 2022 by Ted
Ted Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 (edited) ovo je baš zajebano, ja se nikada ne bih setio, osim ovoga za Ovijedo. Buda je otišao u Sporting iz Lisabona Zahović u Gimaraeš u tom roku je otišao i Stanojković u Dagerforš, Mijat u Valensiju, Milanič u Šturm i Krčmarević u Apolon Edited December 5, 2022 by Ted
Ted Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 te sezone, novi članovi „crno-belih“ su postali zemunski golgeter Dejan Čurović, Saša Ćurčić iz OFK Beograda, bek Zoran Mirković iz Rada, do tada anonimni bek Grafičara Đorđe Svetličić, a šansu su dobili i momci iz omladinskog pogona – Đorđe i Ivan Tomić, Tešović, Škorić i Đuričić. i pored tih odlazaka, osvojili smo titulu
Ted Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 sad moram da idem. al da ne zaboravim, nešto sam hteo da vas pitam. pred sam početak prvenstva 1998/99 jedan igrač se vratio iz Atletiko Madrida u Partizan. da me ubiješ ne mogu da se setim ko je to
Recommended Posts