Milošica Posted July 2, 2022 Posted July 2, 2022 (edited) 2 minutes ago, Mark Rothko said: Zašto je kvota na Fener 2,2? Nije ovo onaj stari Fener. Ali dovoljno dobar za nas izgleda Edited July 2, 2022 by Milošica
Kreator Posted July 2, 2022 Posted July 2, 2022 Posle ovako primljenog gola mislim da je kvota odmah pala na 1,01 1
Profesionalac Posted July 2, 2022 Posted July 2, 2022 Nadamo se da su oba naša golmana ispucala kvotu amaterski primljenih golova bar za naredna 3 meseca.
theanswer Posted July 2, 2022 Posted July 2, 2022 Propustio sam da nam je LL novi sponzor. Kompanija koja nema da plati vijetnamske robove u Zrenjaninu i koja je probila sve rokove za početak proizvodnje. 1 2
Mark Rothko Posted July 2, 2022 Posted July 2, 2022 Odgovorno tvrdim da bih mogao da čuvam Holandera i da se ovaj ne bi video na terenu. Andrade je odlično pojačanje pa sada imamo ukupno 3 igrača u timu. 4
Milošica Posted July 2, 2022 Posted July 2, 2022 (edited) Andrade stvarno odlican. Sve novajlije iz ovog prelaznog roka deluju dobro za sada. Holender i Mening bas slabo odigrali, mora jedno krilo. Vidi se Stolicin pecat, insistira da lopta ide po zemlji. Edited July 2, 2022 by Milošica
Profesionalac Posted July 2, 2022 Posted July 2, 2022 Veznjaci su imali finih kombinacija i pri iznošenju lopte sa naše polovine i u građenju napada. Tu se vidi prednost kada imaš sve igrače koji mogu da odigraju iz prve i podele tačan pas (Fejsa, Andrade i Natho). Klinci su imali po koji fin potez, ali generalno nisu uspevali da stvore neku smišljenu igru. I to bi bilo to od pozitivnih stvari. 1 šansa i 1 dobar šut na prijateljskoj protiv ekipe sa kojom možda igramo u Q za LE je premalo. Ne mogu da kažem da su nas izdominirali, ali suviše je utakmica ličila na neke filmove koje smo već puno puta gledali. Solidno pariranje pri nepovoljnom rezultatu i bez i jednog perioda dominacije ili ozbiljnog pritiska na protivnika. Nije mi bila jasna ideja sa Zlatanom na CB, ne bih voleo takve pokušaje na zvaničnim utakmicama. 1
El Patron Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Kao u pesmi „Odlazim, a volim te“. „Baš tako. Zato sam siguran da će biti i treći mandat. Bar oproštajna utakmica“. Dok govorite o Partizanu glas vam drhti, ruke tresu, oči cakle. Šta je to? „Emocije, brate...“ Stojke legenda
mozzer Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 Jon Spencer Blues Iglica EXPLOSION! Salim se, ali deluje ok. Za ovaj nas tim svakako je pojacanje. Pise se i da Milovanovic ide u Almeriju (ok) a da pokusavaju da dovedu Tedica na pozajmicu plus navodno jos 1 igraca.... 3
*edited by mod Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 Najezda Crnaca čim smo se rešili rasiste™ Samo sumnjam da će ovi biti novi Juca-Mo-Diara.
Recommended Posts