mozzer Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 2 hours ago, mozzer said: Ipak Sheriff.... ili ako nisam dobro video - Ludogorec To je to! 1
ZokiAsov Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 Hteo sam da napisem pilitak potok koga kod da smo izvukli, ali ove serife bi trebalo stvarno da bijemo
*edited by mod Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 Lep je ovaj zreb kada u zadnja tri ostanu aek, serif i ludo. Verovatno u top 3 koja smo mogli da dobijemo uz AEK
Ros Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 Just now, *edited by mod said: Lep je ovaj zreb kada u zadnja tri ostanu aek, serif i ludo. Verovatno u top 3 koja smo mogli da dobijemo uz AEK aek-a ste uvek lagano resavali
SNARC Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 Just now, mozzer said: Tamo To ume da bude otezavajuca okolnost.. 1
*edited by mod Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 1 minute ago, Ros said: aek-a ste uvek lagano resavali Njih je zamalo i muceni Stolica resio, a da nece Gordon.
Ted Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 dobar žreb....nije dugačak put.....može da se igra i dobije naravno, treba pre toga dobro odraditi domaći u prelaznom roku
*edited by mod Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 To su naši stari prijatelji, zaslužni za verovatno najjači eksponat u muzeju FK Partizana a i šire. 3
Azdaja Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 27 minutes ago, ZokiAsov said: Hteo sam da napisem pilitak potok koga kod da smo izvukli, ali ove serife bi trebalo stvarno da bijemo Rekli su to i neki blizu nas pa dobili po ušima. Jesu oslabljeni, al sačekaj da vidimo šta su nam spremili svinjura i ekipa. Neverovatna prilika da se ode daleko. 1
ZokiAsov Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 3 minutes ago, Azdaja said: Rekli su to i neki blizu nas pa dobili po ušima. Jesu oslabljeni, al sačekaj da vidimo šta su nam spremili svinjura i ekipa. Neverovatna prilika da se ode daleko. Dokle vise da se poredimo s najgorima 2
Kreator Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 Hteo sam baš Trabzon, Fiorentinu ili Bragu kad ono Šerif.... Dobro, nije ni to loše za predjelo. 1
Recommended Posts