Redoran Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 5 hours ago, gone fishing said: zavisimoi od rata u ukr ako ruski klubovi ostanu suspendovani i za narednu sezonu, krenuli bi tek od 3 kola kval za lš, što znači da bi imali obezbeđenu le i sigurnih 5 milki prihoda, u toj situaciji se svinjura možda odluči da odglumi tvorzića i da lovu za krštena pojačanja sa nadom da bi mogli do grupne faze lš - naravno sve ovo uz uslov da uopšte budemo 2, vidimo da su se tsc i čuka ozbiljno napalili da igraju grupu naredne sezone u evropi Ovo zvuči predobro ako je tačno. Rusi se sigurno ne vraćaju sledeće godine i bila bi ogromna stvar igrati samo jedno kolo CL kvalifikacija sa LE u džepu. Moglo bi čak i da se desi neko čudo uz povoljan žreb. Jedini problem je što ćemo bez 5-6 ozbiljnih pojačanja u LE služiti kao džak za udaranje a u LŠ da oborimo rekord u broju primljenih golova. LK nam je super jer tu možemo da sakupljamo bodove, u LE bi morale da se ulože neke pare da bi stigli bodovi, a u LŠ bodova nema, samo prestiž. 1
Ted Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 21 minutes ago, Azdaja said: Meni da pevaju par meseci da odlazim, ja bi uzeo kredit, pojačao ekipu, izlagao kako je Jović novi Ronaldo, a Bazdar novi Zidan, uzeo još kredita i ne bih platio porez. pa ti si, bre, kriminalac 1 1
Milošica Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 (edited) 17 minutes ago, Redoran said: Jedini problem je što ćemo bez 5-6 ozbiljnih pojačanja u LE služiti kao džak za udaranje a u LŠ da oborimo rekord u broju primljenih golova. LK nam je super jer tu možemo da sakupljamo bodove, u LE bi morale da se ulože neke pare da bi stigli bodovi, a u LŠ bodova nema, samo prestiž. Nisam ja toliko siguran u ovo. Ova nasa grupa je bila LE nivo, a i oni skorasnji nastupi u LE gde smo za dlaku ispadali od Augsburga, AZ-a, a jednom i prosli pa posle(cini mi se) sudijske greske ispali od Plzena, pokazuju da mozemo. Nije to bilo tako davno, a i ovaj tim nije slabiji od tih timova. Edited November 4, 2022 by Milošica 2
bags Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 Mislim da nam se dosta toga poklopilo i pored grozne grupe. Realno mozemo igrati u LE i ganjati trce mesto, ali daleko od toga smo neki ozbiljan tim sa kakvim takvim ambicijama. U LS bi bili gori od rangersa ove godine. Sto je najgore vec 10 ako ne i vise godina (uz par izuzeteka) uz malo vec ulaganja bili bismo sasvim solidan evropski klub. Tipa da umesto 4,5 crnih rupa u timu imamo jednu ili dve. Tu se radi od par miliona po sezoni sa ogromnom sansom da povratis visestruko. 1
shimpu Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 Kod nas je problem sto ce na kraju uspesne sezone i kad prodjemo Lacio da nas napadnu menadzeri i da nam uzmu sve talente sto imamo. Jovic, Terzic, Bazdar, Sehovic i onda moramo sve ispocetka. 2
Redoran Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 15 minutes ago, bags said: Sto je najgore vec 10 ako ne i vise godina (uz par izuzeteka) uz malo vec ulaganja bili bismo sasvim solidan evropski klub. Tipa da umesto 4,5 crnih rupa u timu imamo jednu ili dve. Tu se radi od par miliona po sezoni sa ogromnom sansom da povratis visestruko. Naravno, to su svi izvan Petice odavno provalili i krenuli tim putem. Provalio je fakin’ Mamić pre 20 godina, provalili su neki likovi iz Pridnjestrovlja i Razgrada, ali ne mogu da provale srpska stranačka goveda i pilićari. 1
johan nagel Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 (edited) Па да сад је ведета Борца. Које би то такмичење било између Лазара Марковића, Пантића, Нинковића, Јојића, Неце Михаиловића, како стоје ствари Филипа Стевановића и ај сад може и Љајића за највећи суноврат каријере. Неког сам и заборавио вероватно. Edited November 4, 2022 by johan nagel 1
gone fishing Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 4 hours ago, Ted said: TSC i Čuka, na žalost, mogu da prođu jedno kolo, sa nekim bedacima, i to je to. onda se aktivira koeficijent, koji oni faktički nemaju i odmah ide opasnost da naletiš na neku Fiorentinu, Tvente, Lion isl. i tu se sva maštanja zaustavljaju. TSC i Čuka mogu da pobede Partizan ili Zvezdu u jednoj prvenstvenoj tekmi, ali zato bi u dvomeču sa nekim Kelnom ili Trabzonom verovatno primili 8-10 golova ukupno i ispali glatko. da bi igrali Evropu i napravili bilo šta, morali bi da uvećaju budžet jedno pet ili 10 puta (ne znam koliko su im budžeti sada). koliko je to realno pitanje je. ja mislim da nije. a čak i sa takvim ulaganjima, pitanje je dal bi odmah nešto napravili, treba i sreće u žrebu. pa bi taj nivo morali da održavaju duže vremena. sledeće sezone osvajač kupa ili 3 u ligi ako cigani uzmu kup startuje tek u playoff-u za le, pa kada tu ispadne ide u grupnu fazu lk, opet kažem uz uslov da rusi ostanu suspendovani profitiraće i vicešampion koji bi umesto od 2 krenuo od 3 kola kval za lš i imao grupnu fazu le u džepu 1 1
BWA Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 12 minutes ago, johan nagel said: Па да сад је ведета Борца. Које би то такмичење било између Лазара Марковића, Пантића, Нинковића, Јојића, Неце Михаиловића, како стоје ствари Филипа Стевановића и ај сад може и Љајића за највећи суноврат каријере. Неког сам и заборавио вероватно. Neca Mihajlović je potpisao za Slogu iz Doboja valjda. To je baš... 1
gone fishing Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 1 hour ago, Redoran said: Ovo zvuči predobro ako je tačno. Rusi se sigurno ne vraćaju sledeće godine i bila bi ogromna stvar igrati samo jedno kolo CL kvalifikacija sa LE u džepu. Moglo bi čak i da se desi neko čudo uz povoljan žreb. Jedini problem je što ćemo bez 5-6 ozbiljnih pojačanja u LE služiti kao džak za udaranje a u LŠ da oborimo rekord u broju primljenih golova. LK nam je super jer tu možemo da sakupljamo bodove, u LE bi morale da se ulože neke pare da bi stigli bodovi, a u LŠ bodova nema, samo prestiž. zavisi i od sreće na žrebu, ne zaboravi da bi pfc gotovo sigurni bio u 2 šeširu za grupnu fazu le, pa bi mogao da dobije grupu sa npr laciom mitjeladom i šturmom iz graca ili grupu sa arsenalom bodom i cirihom ili sa jedinstvom iz mančestera šerifom i omonijom - imho ni jedna od tih grupa nije teža od ovogodišnje u lk, dakle ako se neke kockice poklope realna bi bila borba za 2 u najgorem slučaju 3 mesto 1
MiddleClass Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 40 minutes ago, gone fishing said: sledeće sezone osvajač kupa ili 3 u ligi ako cigani uzmu kup startuje tek u playoff-u za le, pa kada tu ispadne ide u grupnu fazu lk, opet kažem uz uslov da rusi ostanu suspendovani profitiraće i vicešampion koji bi umesto od 2 krenuo od 3 kola kval za lš i imao grupnu fazu le u džepu Ladno ovi sto ispadnu u trecem kolu kvalifikacija za LS idu direktno u grupe LE isto kao i oni sto ispadni u plejofu za LS. (Staza nesampiona) To sam tek ove sezone provalio. 1
Azdaja Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 Da,da lepo su to udesili mafiozi. Možeš lepo da se izigras ako te ne napune kao kesu iz maxija.
Recommended Posts