mozzer Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 1 hour ago, Redoran said: Sa igrom od sinoć sledi nam lagano otresanje čak i od Ludogoreca a kamoli od Lacija ili Brage. Sve ove muzičke želje u vezi žreba, imaju smisla samo ako Gordon uspe ozbiljno da podigne ekipu tokom zimske pauze. I nedajbože dobije neko pojačanje koje ima upotrebnu vrednost na terenu a ne u industriji mesnih prerađevina. ako dobijemo najmanje 3 ozbiljna pojacanja koja ce nam biti potrebna i za narednu sezonu jer verovatno krecemo od 2.kola za LS, plus da se pozdravimo sa Lutarom i ostalim simpaticnim rekreativcima Mala ispravkica 1
gone fishing Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 zavisimoi od rata u ukr ako ruski klubovi ostanu suspendovani i za narednu sezonu, krenuli bi tek od 3 kola kval za lš, što znači da bi imali obezbeđenu le i sigurnih 5 milki prihoda, u toj situaciji se svinjura možda odluči da odglumi tvorzića i da lovu za krštena pojačanja sa nadom da bi mogli do grupne faze lš - naravno sve ovo uz uslov da uopšte budemo 2, vidimo da su se tsc i čuka ozbiljno napalili da igraju grupu naredne sezone u evropi 1 1
Ratamahatta Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 57 minutes ago, twisted said: trabzon mi zasijao. može li se igrati s njima? Domacinska ekipa klasicna, moze da se prodje na guzove 1
shimpu Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 Lutovac mora da se dovede u red. Ako nastavi sa ovako bledim partijama, tesko da ce ga Piksi voditi u Katar 1 1 2
Ted Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 Turcima su gotovo svi lili svi predstavnici prošli u prolećni deo tako da i to jasno govori o kvalitetu lige, a i o tim predstavnicima. nešto što mi možemo samo da sanjamo u ovom jednom večiti + sirotinja takmičenju ja bi njih izbegao ako je nekako moguće 1
BWA Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 8 minutes ago, shimpr said: Lutovac mora da se dovede u red. Ako nastavi sa ovako bledim partijama, tesko da ce ga Piksi voditi u Katar Ma on je siguran za Katar. Mene više brine hoće li voditi Fejsu. 1
shimpu Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 10 minutes ago, BWA said: Ma on je siguran za Katar. Mene više brine hoće li voditi Fejsu. Fejsa je ispusena mustikla, nema nista od njega
mozzer Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 1 hour ago, gone fishing said: zavisimoi od rata u ukr ako ruski klubovi ostanu suspendovani i za narednu sezonu, krenuli bi tek od 3 kola kval za lš, što znači da bi imali obezbeđenu le i sigurnih 5 milki prihoda, u toj situaciji se svinjura možda odluči da odglumi tvorzića i da lovu za krštena pojačanja sa nadom da bi mogli do grupne faze lš - naravno sve ovo uz uslov da uopšte budemo 2, vidimo da su se tsc i čuka ozbiljno napalili da igraju grupu naredne sezone u evropi Izv, ovo sigurno? Super vest
Ted Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 (edited) 1 hour ago, gone fishing said: zavisimoi od rata u ukr ako ruski klubovi ostanu suspendovani i za narednu sezonu, krenuli bi tek od 3 kola kval za lš, što znači da bi imali obezbeđenu le i sigurnih 5 milki prihoda, u toj situaciji se svinjura možda odluči da odglumi tvorzića i da lovu za krštena pojačanja sa nadom da bi mogli do grupne faze lš - naravno sve ovo uz uslov da uopšte budemo 2, vidimo da su se tsc i čuka ozbiljno napalili da igraju grupu naredne sezone u evropi TSC i Čuka, na žalost, mogu da prođu jedno kolo, sa nekim bedacima, i to je to. onda se aktivira koeficijent, koji oni faktički nemaju i odmah ide opasnost da naletiš na neku Fiorentinu, Tvente, Lion isl. i tu se sva maštanja zaustavljaju. TSC i Čuka mogu da pobede Partizan ili Zvezdu u jednoj prvenstvenoj tekmi, ali zato bi u dvomeču sa nekim Kelnom ili Trabzonom verovatno primili 8-10 golova ukupno i ispali glatko. da bi igrali Evropu i napravili bilo šta, morali bi da uvećaju budžet jedno pet ili 10 puta (ne znam koliko su im budžeti sada). koliko je to realno pitanje je. ja mislim da nije. a čak i sa takvim ulaganjima, pitanje je dal bi odmah nešto napravili, treba i sreće u žrebu. pa bi taj nivo morali da održavaju duže vremena. Edited November 4, 2022 by Ted
kud u maglu Simoviću Posted November 4, 2022 Author Posted November 4, 2022 kako sada izgledaju čuka i tsc, mogu da prođu prvo kolo kvalifikacija. to im je maksimum tsc je u znatno boljoj poziciji od čuke, ima svoj stadion, kakvu takvu navijačku bazu što nije bez značaja tim bez stadiona i sa desetak navijaca nema šta da traži protiv bilo kog kluba, a da to nisu farani, gibraltarci, andorani… 1
Ted Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 (edited) u ovom okruženju i odnosima, jedini način da većiti dobiju konkurenta faktički je taj da država odluči da finansira (nesposredno i posredno) i treći klub. odnosno da u krug povlašćenih primi još jednog člana. recimo da napucaju Vojvodini budžet od 15-20 miliona evrića godišnje ili više, što preko javnih i državnih preduzeća, što preko dilova sa nekim privatnim kompanijama - sponzorima, što na druge načine na koje večite čašćavaju po potrebi, kad zapreti neki glib. Edited November 4, 2022 by Ted
El Patron Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 Ako ne gresim treci ili osvajac kupa ide u grupe Lk, mozda sam pogresno procitao negde.
Azdaja Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 6 hours ago, SNARC said: Zasto bi ? Ne moze kroz konferenciju da se zaradi previse a gotovo je izvesno da cemo biti drugi u prvenstvu. Oskudacija je i do sledeceg kasnog leta su prakticno mirni. Meni da pevaju par meseci da odlazim, ja bi uzeo kredit, pojačao ekipu, izlagao kako je Jović novi Ronaldo, a Bazdar novi Zidan, uzeo još kredita i ne bih platio porez. Doveo mlade sprske nade iz Bajerna i tako to i rekao da smo najjači i da nas savez ne voli. Onda bi se stvari smirile. Takva publika.
Recommended Posts