Kreator Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 Just now, kokota said: potencijalni protivnici i par solidnih prilika za osvetu A Bodø/Glimt B AEK Larnaca C Ludogorets Razgrad D Braga E Sheriff Tiraspol F Lazio G Qarabağ H Trabzonspor Jači smo od svih ovih. Sve možemo da izbacimo i nebitno mi je koga ćemo da dobijemo, jer se taj neće dobro provesti protiv nas. Napred Partizan ! 1
Ted Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 (edited) može Karabatak, može i Larnaka......ove Norvežane zajebi, tamo je verovatno -35 u najtoplijem delu dana u februaru + je garant veštačka trava Edited November 3, 2022 by Ted 1
Midžeta Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 8 minutes ago, BlackGeorge said: Ja sam zadovoljan. Upali smo u očiglednu krizu, ali dok smo bili u formi bili smo kaznena ekspedicija u grupi. Prilikom izvlačenja grupa mislio sam da nema ništa od daljeg plasmana. Ali ipak idemo dalje i igraćemo 1/16 finala. Ako povratimo formu očekujem lagan prolaz u 1/8 finala. Odličan je ovo tim, treba ga samo nadograditi dobrim bekom, štoperom i jednim odličnim zadnjim veznim. Čestitke momci! Ja isto zadovoljna, realno bolje nego sto smo ocekivali (i nego sto je na pocetku sezone delovalo ). I one dve utakmice protiv Kelna su bile rapsodija, druga posebno tako da kad se sve sabere i oduzme pokidali smo, i tek cemo da pokidamo. Samo ne Šerif iz Tiraspolja
El Patron Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 Ne bih ja bas od ovih ovde birao Karabag jer koliko sam ih gledao zajebani su bas i napaljeni u Evropi. 2
Ted Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 (edited) radi se o ekipi koja je izgubila na Agropapuk areni, pa posle par dana pobedila Keln u gostima šta je bolje na žrebu Bog sveti zna......ali je zato pametno čitati i praktikovati preventivne mere kojima se sprečavaju kardiovaskularna oboljenja, redovna šetnja, manje masnog i začinjenog, brokoli umesto kulena, surutka umesto piva, i tako to Edited November 3, 2022 by Ted
Ratamahatta Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 Moze sve da se igra osim Lacija i Brage 3
El Patron Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 Ja bih Serif, Ludogorec, Larnaka, Bodo.. ako ne moze onda Lacio. Red je da se jednom prodje i taj Ludogorec...
BWA Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: Opet zavrce rukave. 1
Midžeta Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 21 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: Kakav degenerik
kud u maglu Simoviću Posted November 3, 2022 Author Posted November 3, 2022 Just now, Midgeta said: Kakav degenerik što? navijač je, i radostan je večeras kao i svi mi 2
Milošica Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 1 minute ago, goofs said: kad je ždrebetm? Ponedeljak u 14:00 2
Midžeta Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: što? navijač je, i radostan je večeras kao i svi mi Ma znam nego me nervira 1
Recommended Posts