Jump to content
IGNORED

fk prtzn 2022/23

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted (edited)

može Karabatak, može i Larnaka......ove Norvežane zajebi, tamo je verovatno -35 u najtoplijem delu dana u februaru + je garant veštačka trava

Edited by Ted
  • Haha 1
Posted
8 minutes ago, BlackGeorge said:

Ja sam zadovoljan. Upali smo u očiglednu krizu, ali dok smo bili u formi bili smo kaznena ekspedicija u grupi. Prilikom izvlačenja grupa mislio sam da nema ništa od daljeg plasmana. Ali ipak idemo dalje i igraćemo 1/16 finala. Ako povratimo formu očekujem lagan prolaz u 1/8 finala.

Odličan je ovo tim, treba ga samo nadograditi dobrim bekom, štoperom i jednim odličnim zadnjim veznim.

Čestitke momci!

Ja isto zadovoljna, realno bolje nego sto smo ocekivali (i nego sto je na pocetku sezone delovalo :ph34r:).

I one dve utakmice protiv Kelna su bile rapsodija, druga posebno tako da kad se sve sabere i oduzme pokidali smo, i tek cemo da pokidamo.

Samo ne Šerif iz Tiraspolja :D

Posted

Ne bih ja bas od ovih ovde birao Karabag jer koliko sam ih gledao zajebani su bas i napaljeni u Evropi. 

• +1 2
Posted (edited)

radi se o ekipi koja je izgubila na Agropapuk areni, pa posle par dana pobedila Keln u gostima

šta je bolje na žrebu Bog sveti zna......ali je zato pametno čitati i praktikovati preventivne mere kojima se sprečavaju kardiovaskularna oboljenja, redovna šetnja, manje masnog i začinjenog, brokoli umesto kulena, surutka umesto piva, i tako to

Edited by Ted
Posted

• Haha 6
  • Tužno 1
Posted

^

Ух добро смо и прошли

Posted

Moze sve da se igra osim Lacija i Brage 

• +1 3
Posted

Ja bih Serif, Ludogorec, Larnaka, Bodo.. ako ne moze onda Lacio. Red je da se jednom prodje i taj Ludogorec...

Posted
17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

:lolol: Opet zavrce rukave.

• Haha 1
Posted
21 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

Kakav degenerik :isuse:

Posted
Just now, Midgeta said:

Kakav degenerik :isuse:

što?

navijač je, i radostan je večeras kao i svi mi

• +1 2
Posted
1 minute ago, goofs said:

kad je ždrebetm?

Ponedeljak u 14:00

• Hvala 2
Posted
1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

što?

navijač je, i radostan je večeras kao i svi mi

Ma znam nego me nervira :D

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...