Jump to content
IGNORED

fk prtzn 2022/23

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Bravo i za fudbalske lutke :ziga:

Jeste bilo pakleno ovo (mada nisam gledala sve), ali necemo da cepidlacimo, jbg sad 

• +1 1
Posted

večeras je bilo beneficirano starenje

3 godine za 150 minuta

:ph34r:

• +1 2
Posted

Jeziv nastup FKP-a ali imajuci u vidu da su na kraju rezultat cuvali mladjani Samed i Covek zvani Lutarra ne postoji prostor za vecu kritiku.

Dakle imamo 8 bodova za koef i igramo 1/16, zreb je valjda u Ponedeljak.

Masivan Rispekt za Cehe, igrali su svih100min kao da ne postoji sutra.

Znaci.... P R O L E C E....... fino ususkani pod cebence pratimo SP i gledamo bele pahulje u Decembru mesecu....

• +1 3
Posted

Vidljiv je pad u formi zadnjih 4-5 utakmica, tako da ovo je do jaja. Nesto mi se cini da petric sta je uradio uradio je, pocinju da isplivavaju rupe u znanju

• +1 3
Posted

Loše smo odigrali, ali dobro.

Da nam neko ponudio drugo mesto uz jedan poraz pre starta grupe...ma oberučke.

Ogromna stvar sa pobedom mogla da se napravi.

'Ajmo mi!!

• +1 3
Posted (edited)

^^bojim se da si u pravu, u evropi smo pročitani

sad ostaje da vidimo kako će proći ova zimska, nikad duža pauza

ima vremena da ih spremi kako misli da treba

Edited by kud u maglu Simoviću
  • +1 1
Posted

Nismo napravili jednu krštenu akciju u napadu, oni su imali bolje šanse, u duelima su nas otkinuli. Gol smo dali jer nas je njihov igrač častio penalom, bez toga ne bismo prismrdeli golu i lagano bismo izgubili. Bod da se šutamo u dupe od sreće i to je to. Sreća je da ovi realno nemaju kvalitet za golove u nadoknadi vremena, ipak to nisu Nemci ni Holanđani.

• +1 2
Posted

Još je mogao bi Riki da ga da na kraju ali bi bilo previše pa je golman skinuo ipak.

Šizofrena ekipa, otresemo Keln, bar a bar sa Nicom i onda dva nenormalna X sa Slovackom.... Bliži smo bili X u Nici nego 1 danas.

Ali dobro da je neko nudio prolazaka dalje posle žreba, nema ko ne bi uzeo drugo mesto.

• +1 1
Posted

Прелуд је Петрић, никад се нећу навићи на оволики бол у курцу.

Каже брат све је супер, он је свиме задовољан, могли смо можда и да победимо али боже мој питају се и Чеси. Он може и сутра да оде јебе му се.

• +1 2
  • Haha 1
  • Hvala 1
Posted

ne bih ja nikakve dalekosežne zaključke izvodio.

prilično je jasno šta se dogodilo, a još je jasnije da to nema veze toliko sa kvalitetom igrača, koliko sa njihovom spremom, odnosno umorom i ritmom utakmica, te suženim rosterom.

setićemo se da smo istoj ovoj ekipi dali tri gola u gostima sa igračem manje. sve je isto što se tiče kadra kao i tada, i kod nas i kod njih, jedina je razlika u umoru i ritmu utakmica. i to je ono što smo večeras gledali, al na sreću nismo platili.

mesta za kritiku ima svakako, al nije vreme sada. treba se setiti gde smo i šta smo bili, koliko pre dva meseca. i šta smo mislili o šansama za prolaz grupe.

• +1 1
Posted
12 minutes ago, Midgeta said:

Bravo i za fudbalske lutke :ziga:

Jeste bilo pakleno ovo (mada nisam gledala sve), ali necemo da cepidlacimo, jbg sad 

Ja sam zadovoljan. Upali smo u očiglednu krizu, ali dok smo bili u formi bili smo kaznena ekspedicija u grupi. Prilikom izvlačenja grupa mislio sam da nema ništa od daljeg plasmana. Ali ipak idemo dalje i igraćemo 1/16 finala. Ako povratimo formu očekujem lagan prolaz u 1/8 finala.

Odličan je ovo tim, treba ga samo nadograditi dobrim bekom, štoperom i jednim odličnim zadnjim veznim.

Čestitke momci!

• +1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...