twisted Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 nonšalantnost tima je iz petrićevog pristupa utakmici, stanoje bi ovo spremio bolje 1
johan nagel Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 Скандалозан меч. Да ми ипак не навијамо за Келн пусти причу. 1 1
Azdaja Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 Ogromne naznake luzeraja i manjka kohonesa. Umesto da su završili ovo kako treba, patnja jebena. Opet čir ima da radi večeras.
SNARC Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 Uvukla se zebnja u gatjke..ovo je prava Partizanstina...cekas da se usere sve.
Redoran Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 Ali ovaj Tomić otkako je ušao, konstantno prima centaršuteve unutar naših 16 bez da ga iko ometa, i onda frka, panika, blokiraj ga nekako.
johan nagel Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 Јбт они нападају као да су они први с победом а не ми.
Redoran Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 Vidi sad ovo, sam lik kao duh, pa dogovorite se ko ga čuva, ste normalni bre. 1
Ted Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 (edited) tradicija kaže da primamo gol nege u 95. minutu i ispadamo, pošto će i Keln da postigne gol u neko slično vreme ja sam spreman za to.....nije prvi put, a verovatno ni poslednji užasna partija, tim je u silaznoj putanji i ostaće na istoj do kraja polusezone.......i samo treba nekako, bilo kako, preživeti, ovu utakmicu i dok ne počne SP Edited November 3, 2022 by Ted 4
twisted Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 Just now, Ted said: tradicija kaže da primamo gol nege u 95. minutu i ispadamo, pošto će i Keln da postigne gol u neko slično vreme ja sam spreman za to.....nije prvi put, a verovatno ni poslednji užasna partija, tim je u silaznoj putanji i ostaće na istoj do kraja polusezone.......i samo treba nekako, bilo kako, preživeti, oku utakmicu i dok ne počne SP JA NISAM!!!! a na svim sam bio! 1 1
Redoran Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 Jedina šansa da ne primimo gol je da oni izmaše sve zicere do kraja, a imaće ih 2-3 minimum. 2
Recommended Posts