Jump to content

fk prtzn 2022/23

Featured Replies

nonšalantnost tima je iz petrićevog pristupa utakmici, stanoje bi ovo spremio bolje

• Replies 4.3k
  • Views 223.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hahah. Petric kao da je dobio Kolubaru na JNA golom iz sumnjivog penala.

• Preminuo Radovan Radakovic. Hrabro se borio, nek pociva u miru

• za kraj prelaznog roka: troje najbolje dece iz druge grupe 2015to godište prebačeno u prvu grupu 2015to, među njima i moj sin 2016to

Posted Images

Pas vas jebo

Скандалозан меч. Да ми ипак не навијамо за Келн пусти причу.

Ima jos nade...

Ogromne naznake luzeraja i manjka kohonesa. Umesto da su završili ovo kako treba, patnja jebena. Opet čir ima da radi večeras. 

Uvukla se zebnja u gatjke..ovo je prava Partizanstina...cekas da se usere sve.

Ali ovaj Tomić otkako je ušao, konstantno prima centaršuteve unutar naših 16 bez da ga iko ometa, i onda frka, panika, blokiraj ga nekako.

Јбт они нападају као да су они први с победом а не ми.

Vidi sad ovo, sam lik kao duh, pa dogovorite se ko ga čuva, ste normalni bre.

Petric ponovio izmenu kao protiv Javora.

tradicija kaže da primamo gol nege u 95. minutu i ispadamo, pošto će i Keln da postigne gol u neko slično vreme

ja sam spreman za to.....nije prvi put, a verovatno ni poslednji

užasna partija, tim je u silaznoj putanji i ostaće na istoj do kraja polusezone.......i samo treba nekako, bilo kako, preživeti, ovu utakmicu i dok ne počne SP

Edited by Ted

Just now, Ted said:

tradicija kaže da primamo gol nege u 95. minutu i ispadamo, pošto će i Keln da postigne gol u neko slično vreme

ja sam spreman za to.....nije prvi put, a verovatno ni poslednji

užasna partija, tim je u silaznoj putanji i ostaće na istoj do kraja polusezone.......i samo treba nekako, bilo kako, preživeti, oku utakmicu i dok ne počne SP

JA NISAM!!!!

a na svim sam bio!

Jedina šansa da ne primimo gol je da oni izmaše sve zicere do kraja, a imaće ih 2-3 minimum.

Sad cemo iz kornera.

Miloshice, kakva je atmosfera na tribinama?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout