kud u maglu Simoviću Posted October 30, 2022 Author Posted October 30, 2022 kako bi jebao mater baždaru za ovo skidanje dresa(pogotovu ako sam dobro razumeo da mu je ovo drugi put)
ZokiAsov Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 Rutinski. Mada trebalo je puniti vise nasibanog lalata, 8,9 nula bi bilo bogougodno 2
kud u maglu Simoviću Posted October 30, 2022 Author Posted October 30, 2022 nema razloga, igrali su bez pet prvotimaca milosrđe je vrlina velikih 2
BWA Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 5 minutes ago, ZokiAsov said: Rutinski. Mada trebalo je puniti vise nasibanog lalata, 8,9 nula bi bilo bogougodno Ali Lalat kao da u poslednje vrijeme uživa kad ga prozivamo. Imam osjećaj da bi bio sjeban kad bi ga iskulirali. 1
ZokiAsov Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 1 minute ago, BWA said: Ali Lalat kao da u poslednje vrijeme uživa kad ga prozivamo. Imam osjećaj da bi bio sjeban kad bi ga iskulirali. Ne treba ga prozivati tuzno je sve to. Izgleda ko rej liota kad ga juri helikopter u onom filmu. Ali ne slazem se sa kumsom. Ako su igrali sa drugom postavom trebalo im je dati 12 komada. Sto bi nasi stari rekli ne trazim milost, niti bi vam je dao. 1
BWA Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 10 minutes ago, ZokiAsov said: Ne treba ga prozivati tuzno je sve to. Izgleda ko rej liota kad ga juri helikopter u onom filmu. Dobri momci? Isti jbt. 1
SNARC Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: kako bi jebao mater baždaru za ovo skidanje dresa(pogotovu ako sam dobro razumeo da mu je ovo drugi put) Ne samo zbog kartona..nego je ruzno da skidas i bacas dres. To se prosto ne radi. 1
theanswer Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 2 hours ago, BWA said: Ali Lalat kao da u poslednje vrijeme uživa kad ga prozivamo. Imam osjećaj da bi bio sjeban kad bi ga iskulirali. Ne slažem se, on pokazuje da uživa a u stvari u glavu mu je ludilo zbog toga i boli ga strašno. Ali ne treba ga prozivati više, on je u ovom momentu samo tužna životna priča. Da mu naprednjaci ne nameštaju angažmane sad bi bio u Zadruzi i to je vrhunac. On i Miki da se kolju na relaciji grobari cigani ko u trećem osnovne 4
kud u maglu Simoviću Posted October 30, 2022 Author Posted October 30, 2022 mrtvo slovačko odložilo meč sa spartom kanda nešto spremaju
Milošica Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: mrtvo slovačko odložilo meč sa spartom kanda nešto spremaju Igrali su u petak pa zbog toga.
kud u maglu Simoviću Posted October 30, 2022 Author Posted October 30, 2022 potpuno sam zaboravio da su igrali u petak
johan nagel Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 3 hours ago, BWA said: Ali Lalat kao da u poslednje vrijeme uživa kad ga prozivamo. Imam osjećaj da bi bio sjeban kad bi ga iskulirali. Наравно да ужива и увек је уживао. Сморио би се као пас да га нико не јебе два посто. Данас је од 90 минута једно 37 без претеривања посвећено јебеном Лалатовићу. Вау Лалатовић наркоман, хаха жена му је курва 8/2 прозивке. 1
Ted Posted October 31, 2022 Posted October 31, 2022 9 hours ago, kud u maglu Simoviću said: mrtvo slovačko odložilo meč sa spartom kanda nešto spremaju naravno da spremaju. useravanje Partizanu u život, u trenutku kada plasman dalje izgleda kao neminovnost, je neka vrsta izazova u modernom fudbalu
Recommended Posts