pasha Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 4 hours ago, Dimitrije said: FC Slovacko je ceski tim iz Uhearskeg Hradista (Juzna Morava) a ne slovacki tim. Hvala na podatku Mislim da PFK moze uzeti bod kako god. 1
El Patron Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 11 hours ago, *edited by mod said: U teoriji mi i sa 8 bodova možemo da budemo prvi, na gol razliku. A u zavisnosti od rezultata sutra, možemo i sa bodom do prvog mesta. Najrealnije je ipak da mi uzmemo 3 protiv Slovackog a tamo bude 1X Mozemo i sa porazom dalje u slucaju da Keln dobije Slovacko a pukne od Nice ako se nisam preracunao. Jebes kalkulacije, mora se tu uzeti 3 boda i nadati se prvom mestu.
gone fishing Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 5 hours ago, Dimitrije said: FC Slovacko je ceski tim iz Uhearskeg Hradista (Juzna Morava) a ne slovacki tim. ime grada znači, ugarska ili mađarska tvrđava, ne zato što su je podigli mađari, već zato što je u srednjem veku štitila moravsku od upada mađara 1
mozzer Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 Inace odusevio me Gordon i sinoc kada je uveo Andriju Pavlovica na 1:0 i to umesto Traorea - iako su bili mrtvi umorni on je pokrenuo napad i dosli smo do gola. Onda na 1:1 uvodi - jer nema koga - Lutovca (decko je simpoatican ali nema kvalitet ni za neku domacu ozbiljniju ligu) i Terzica (nikako da pokaze zasto je talenat) - i nije se moglo do boda zaista. Iskorisceno je 100% ovog tima i ovo je apsolutni maksimum, jos jednom. Siguran sam da tu ima i rada celog strucnog stava, Adija Nadja, Duljaj u Teleoptiku mozda cak i Ivan Tomic. Svaka cast ljudi rade cist Kvalitet. Za vikend nebitna utakmica i onda na Slovacko za prolaz - to bi bio zaiusta fantastican rezultat za ovaj tim. A onda cekam zimski prelazni rok. Ako ostane ceo strucni stab, glavnina tima i dovedu se jos 3-4 ozbiljna igraca.... to moze da bude odlicno. I da rekao sam ortaku - izgubicemo jer ne igra Andrade - ne zbog njegovog ne znam kakvog kvaliteta nego jer nam bas on treba protiv Nice. Idemo dalje. 4
gone fishing Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 pa dobro gordon je bio žrtva žreba, setimo se da je dan pred žreb najavljivo još 2-3 pojačanja do kraja prelaznog roka, a onda smo izvukli grupu smrti i odustalo se od najavljivanih zadnjeg bezveznog i krilnog igrača, posledice toga sada gledamo, realno niko nije očekivao da ćemo 2 kola pred kraj biti na 1 bod od evro proleća pa nisu hteli da se bespotrebno troše.... 1 1
*edited by mod Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 37 minutes ago, El Patron said: Mozemo i sa porazom dalje u slucaju da Keln dobije Slovacko a pukne od Nice ako se nisam preracunao. Jebes kalkulacije, mora se tu uzeti 3 boda i nadati se prvom mestu. Da, u tom slučaju čak i ako Keln dobije Slovacko a odigra X sa Nicom, mi idemo dalje kao drugi zbog boljeg medjusobnog. Ali jebeš to idemo po koeficijent. 1
ZokiAsov Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 1 hour ago, gone fishing said: ime grada znači, ugarska ili mađarska tvrđava, ne zato što su je podigli mađari, već zato što je u srednjem veku štitila moravsku od upada mađara Onda bi bilo logicnije da se zovu ugarsko. Los dan u kancelariji sinoc, nisam se previse potresao i a panter se posle izivljavao nad litvancima pa mi je bilo lakse. I dalje drzimo sve u svojim rukama, mogli smo da pobedimo slovacko i tamo ne vidim sto ih ne bi dobili kuci. Gordon mi deluje kao lik koji zna da ih opusti i motivise da ne padaju posle par losih rezultata. 2
Lord Stef Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 Osvrnuo bih se samo na Gordonovu izjavu posle meca, "bili smo losi, kao da smo se uplasili, nismo zasluzili bod, i da smo ga osvojili, idemo dalje". Nista epohalno ali brate osvezava nakon plejade "nismo imali srece, malo nam je falilo, sudija pederu" trenera posle utakmice u kojoj si bio slabiji rival. 2
kud u maglu Simoviću Posted October 28, 2022 Author Posted October 28, 2022 nisam gledao, zato smo izgubili 1 1
BWA Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 Majko mila šta onaj magarac Joksic piše na Mocartu. 2
Milošica Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 1 minute ago, BWA said: Majko mila šta onaj magarac Joksic piše na Mocartu. Sramotan je lik.
Azdaja Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 Bas težak zadatak, još jedno izvlačenje zeca iz šešira. Ako uspe da ispuni misiju sledeći četvrtak, na konju smo. 1
*edited by mod Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 (edited) Keln dobio sa 0-1 imali su po penal u svakom poluvremenu. Prvi odbranio golman a drugi su dali. Slovacko nabio 9 žutih u zadnja dva meča pa nije isključeno da neko preskače meč. Što se nas tiče sa X sad možemo da budemo samo drugi. Ako izgubimo bitno je da Nica ne izgubi u Kelnu. A ako Nica ne pobedi u Kelnu, onda pobedom nad Slovackom idemo na prvo mesto. Edited October 28, 2022 by *edited by mod 1
Recommended Posts