Jump to content
IGNORED

fk prtzn 2022/23

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Igrac Nice lezi u nasem kaznenom prostoru, mi trcimo kontru, ne izbacujemo loptu u aut. Hvala bogu nismo dali gol, pravda je zadovoljena. Bilo bi lepo da nas naguze 3:0

Posted
2 minutes ago, shimpr said:

Igrac Nice lezi u nasem kaznenom prostoru, mi trcimo kontru, ne izbacujemo loptu u aut. Hvala bogu nismo dali gol, pravda je zadovoljena. Bilo bi lepo da nas naguze 3:0

kada je igrač nice pao, lopta je bila kod njih oni su trebali da je izbace ali nisu jer su bili u prilici

zašto bi je mi onda izbacivali

ko ih jebe

Posted

Diabate i Traore su iz Malija. Ko to kaze, ko to laze da su Mali mali, nisu mali, nisu mali, triput ratovali

Posted

kako glup gol primamo

:isuse:

• +1 2
Posted

Razorili nas po živkovićevoj strani. Neka Gordon pusti Miljkovića da to zaključa. Ah da, ne može, proterali ga grobari....

• +1 1
Posted

Bezveze skroz. Opet izgledamo kao kod stolice. Bulja

Posted
3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

kako glup gol primamo

Ljubomir Fejsa. Hbgg....

Idemo dalje

• +1 2
Posted

a imali smo dve super šanse, sa malo više koncentracije u završnici i rezultat bi bio bolji

Posted
6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

kako glup gol primamo

Majstor Fejsa

Najneisplativiji igrač u istoriji fudbala

Jebo ga onaj koji ga dovede

• +1 1
Posted

Kad smo kod Miljkona eno ga mučenik u Yerevanu tako da i nije baš da je klasa. Avaj u ovom timu bi bilo podosta minuta za njega.

Posted
1 minute ago, Azdaja said:

Kad smo kod Miljkona eno ga mučenik u Yerevanu tako da i nije baš da je klasa. Avaj u ovom timu bi bilo podosta minuta za njega.

Štaviše

Bio bi nezamenljivi šraf

Posted (edited)
3 minutes ago, Azdaja said:

Ma može da igra i u Doboju kao Neca Mihajlović ali bi zatvorio ovu stranu čim rupčaga izađe napolje. Ekstremno glup potez puštati Miljkovića a ne nabaviti adekvatnu zamenu već pustiti ovog majmuna da nas uništava.

Edited by BlackGeorge
Posted

Nije mu ni alternativa bolja, a ni u srpskom fudbalu nema takvih igrača, kad je mogao jedan emeghara da bude RB ne znam zašta se stekaju, kao nije bitna ta pozicija, tu može ko hoće, ta neka razmišljanja iz 80ih.

Posted

Fejsa potpuno nezainteresovan kod gola.

Ok igramo. Mogli bi biti nagrađeni.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...