bags Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 Da, ja sam stvarno mislio da se necu radovati za fudbal ove godine kako je pocelo. 4
ZokiAsov Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 1 minute ago, April said: Šta se dobija kad osvojiš Ligu Konferencija? Pohvalnica 3
kud u maglu Simoviću Posted October 13, 2022 Author Posted October 13, 2022 2 minutes ago, mozzer said: Nisam ocekivao. Jeste Keln izasao u sarenom sastavu ali opet su poslednjih 30min igrali sa prvim timomkad su nas onako pritisli... Fantasticba utakmica FKP Gordon's DRY! ja sam se malo pribojava večerašnje utakmice zbog “švabo je to” momenta fantastični su bili, barabar fizički i trkački sa timom iz gornjeg doma bundeslige. što kaže el patron, oni nisu napravili šansu 180 minuta. nestvarno bukvalno su svi pokidali, ako izuzmem strelce, ne znam za koga bih se odlučio da je motm. četvorica u odbrani kao sat, bez da štucnu, traore, tatko koji je izdržao na nogama(bila je drama za kisik pred kraj), čak je i pop ulivao sigurnost u intervencijama motm ceo tim, ne može drugačije, vidim na sofi da je vujačić najbolje ocenjen sa 7.8 1
Midžeta Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 7 minutes ago, April said: Šta se dobija kad osvojiš Ligu Konferencija? Karte za koncert Lepe Brene, ali dobra mesta Spoiler
kud u maglu Simoviću Posted October 13, 2022 Author Posted October 13, 2022 10 minutes ago, Ted said: pa ovo je spektakl!!!! bravo Gordane, bravo momci. baš lep osećaj šta sam ti rekao 3
Azdaja Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 Odličan Buda danas, na sreću niko nije iskakao da bode oči osim Bjelika al na njega smo već navikli da je mentol. Bravo naši. Trener nam je prevelika faca, posle poslednjeg zvižduka izgledao je kao ja kad hoću da izvedem kera kog nemam u šetnju. Lagan. Fusna mi deluje kao neko ko bi mogao da pripreti Leonardovoj sezoni u smislu lakoće igranja. 1
April Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 Na Rts atmosfera ko da im je crko kućni ljubimac 2 1
kud u maglu Simoviću Posted October 13, 2022 Author Posted October 13, 2022 6 minutes ago, April said: Na Rts atmosfera ko da im je crko kućni ljubimac jebo im pas mater celoj sportskoj redakciji 7
Кристофер Лумумбо Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 18 minutes ago, April said: Šta se dobija kad osvojiš Ligu Konferencija? murinjo je plakao kad je osvojio, gordan nece plakati kao picka. 3 6
Lord Stef Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 1 minute ago, Кристофер Лумумбо said: murinjo je plakao kad je osvojio, gordan nece plakati kao picka. Gordan ako osvoji bice "Pa dobro, svakako da je bila teska utakmica ali momci su odigrali odlicno i ja im cestittam. Sto bi rekao moj drug Miki sve je dobro sto se dobro svrsi, mi cemo sutra to da lepo proslavimo" 3 2
ZokiAsov Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 21 minutes ago, Lord Stef said: Gordan ako osvoji bice "Pa dobro, svakako da je bila teska utakmica ali momci su odigrali odlicno i ja im cestittam. Sto bi rekao moj drug Miki sve je dobro sto se dobro svrsi, mi cemo sutra to da lepo proslavimo" Drago mi je da su igraci usli u profesionalizam, spremamo se za sledecu utakmicu 2 1
Godfrey Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 Konačno pobeda kući protiv tima iz liga petica. Kako nam treba pobeda u poslednjem kolu protiv Slovačkog kući za prolaz grupe, može se reči da freeroll-ujemo u Nici, a tako opušteni možemo biti baš opasni. 4 meča u prejakoj grupi za LK, bez poraza, Keln dobijen dva put bez primljenog gola. Crni Gordone. 4
Recommended Posts