ZokiAsov Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 Kaze Petric Svetozar daje golove cesto jer mu je kockasta glava 1 2
mozzer Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 1 hour ago, ZokiAsov said: Kaze Petric Svetozar daje golove cesto jer mu je kockasta glava Ja sam prvi pisao svasta ovde za Gordona ali.... potpuno me covek upropastio ponasanje, stavom, beogradskim smekerajem.... potpuno sam odusevljen do neverice... Ovo je za mene ipak pobednicka izjava (iz danasnjeg valjda Alo sporta) – Zvao me je Goran Pandurović, član Upravnog odbora. U tom trenutku sam bio u restoranu, pošto je bio petak. I ako ljudi hoće da znaju šta sam jeo – jeo sam pasulj. Sa tog nekog pasulja sam otišao i dogovorio se da budem trener Partizana. Pandurović me je zvao za vreme ručka – otkrio je Gordan Petrić za “Sportal”. Nastavio je u istom ritmu. Ukusan je taj pasulj što jedemo petkom. To je neko naše društvo što stalno jede pasulj petkom. Posle toga sam otišao i dogovorio se za pet minuta. Samo me je Pandurović pitao ako potpišem tog dana da li ću voditi ekipu već u nedelju. Rekao sam „da“ i tako je krenulo sve. Nema dalje ovo je pobeda Flash! 4 1
kud u maglu Simoviću Posted October 11, 2022 Author Posted October 11, 2022 @Ted jel radiš nešto po pitanju specijalne pripreme igrača
Ted Posted October 11, 2022 Posted October 11, 2022 @kud u maglu Simoviću upravo delam sa jednim od njihovih stopera. autogol će dati, to je sigurno. sad ga "učim" da dobije crveni odmah nakon toga 1 1
kud u maglu Simoviću Posted October 11, 2022 Author Posted October 11, 2022 nisam siguran da ta obrnuta psihoza radi, možda se pomešaju frekvencije pa ga sanićanin ušuška umesto franzatm 1
Ted Posted October 11, 2022 Posted October 11, 2022 Saničanin neće igrati, i to sam rešio.....na sve se mislilo 1
kud u maglu Simoviću Posted October 12, 2022 Author Posted October 12, 2022 Quote "Njihov stadion je sjajan, jednostavno miriše na fudabl. To je tradicija. To je duh starog fudbala. Ovo je stadion dostojan poštovanja. Očekujemo eksploziju na terenu sutra", ispričao je Baumgart. hoće da nas zavara slatkim rečima 2
Profesionalac Posted October 12, 2022 Posted October 12, 2022 Nek ga prošetaju po hodnicima stadiona posle utakmice, brzo će mu izbiti taj miris iz nosa 2 5
twisted Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 bukvalno. pa lebtejebo zar nema niko da opere wc 1
mozzer Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 Kristijano najavljen u startnoj postavi, spektakl u najavi - ali podrzavam sa ovima mora da se trci i krlja. Kladionicarski: Prvo pol. 2+. Tip: Zavisi od tima koji Keln izvede (smekerski su ovo s=iskomentarisali za stadion) - ako izvede prvi tim hmmmm.... Navijacki: X, 1:1, Izjednacuje Kristijano u drugom delu 2.pol... Ajmo!
ZokiAsov Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 3 hours ago, mozzer said: Kristijano najavljen u startnoj postavi, spektakl u najavi - ali podrzavam sa ovima mora da se trci i krlja. Kladionicarski: Prvo pol. 2+. Tip: Zavisi od tima koji Keln izvede (smekerski su ovo s=iskomentarisali za stadion) - ako izvede prvi tim hmmmm.... Navijacki: X, 1:1, Izjednacuje Kristijano u drugom delu 2.pol... Ajmo! Ako cemo objektivno ni partizan daje tri u prvom nije los tip. Okrugla lepa kvota 40. 2
Ted Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 Keln nastupa u sledećem sastavu Kajtel, Kaltenbruner, Rozenberg, Frank, Frik, Štrajher, Zaukel, Jodl, Sejs-Inkvart, Hes i Borman
Recommended Posts