ZokiAsov Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 Potez dostojan profesora boldrika 4 Link to comment
cartman Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 Potez dostojan Ješe™ Link to comment
Ted Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 potez dostojan kretena, konja, budala, magaraca, somova inače, doneli su odluku da uslovno istupe, ako jsd bude preduzimao mere protiv fkp ne znam dal da se smajem ili da plačem Link to comment
Profesionalac Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 Možda im je plan da osnuju blok klubova u čijem su središtu Partizanovi interesi. Blok pristojnih i normalnih klubova, koji nisu pod uticajem ni zvezde ni vojvodine. 1 Link to comment
Ptica trkacica Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 8 minutes ago, Ted said: potez dostojan kretena, konja, budala, magaraca, somova inače, doneli su odluku da uslovno istupe, ako jsd bude preduzimao mere protiv fkp ne znam dal da se smajem ili da plačem Šta sad ovo znači? Ti si advokat, je l' ovo pravno moguće? Link to comment
Ted Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 1 minute ago, Ptica trkacica said: Šta sad ovo znači? Ti si advokat, je l' ovo pravno moguće? nisam sposoban da pravno savetujem i tumačim kada sam u stanju razdraženosti 1 Link to comment
Ptica trkacica Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 Just now, Ted said: nisam sposoban da pravno savetujem i tumačim kada sam u stanju razdraženosti Onda kad se smiriš Svašta nešto pametno si nam do sada napisao. 1 Link to comment
Ted Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 1 minute ago, Ptica trkacica said: Svašta nešto pametno si nam do sada napisao. mora da si me pomešala sa nekim 1 Link to comment
roux senyurt Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 gde ce nezavisni fk partizan da igra utakmice? nisam siguran u cijem je vlasnistvu stadion ili ko ima dozvolu da ga koristi, sportsko drustvo ili fudbalski klub. Link to comment
Ptica trkacica Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 Just now, Ted said: mora da si me pomešala sa nekim Sigurna sam da nisam. Tamo na Izborima si nam sve lepo objasnio u više navrata. 1 Link to comment
Azdaja Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 Hahaha kakvi su ovo pajaci. Umrecu od smeha, pa mislim stvarno... Udri Ostoja sve ih isteraj. 2 Link to comment
Lord Stef Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 Pa sve mi je jasno kad ulazim u vesti i prvo sto procitam je "Partizan istupio iz Partizana" Ko Milicic i Milicic, s tim sto se ovi magarci ne zajebavaju Link to comment
BWA Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 (edited) 58 minutes ago, roux senyurt said: gde ce nezavisni fk partizan da igra utakmice? nisam siguran u cijem je vlasnistvu stadion ili ko ima dozvolu da ga koristi, sportsko drustvo ili fudbalski klub. Fudbalski klub, mislim. A valjda ima i neki stadion u Kuli. Edited September 22, 2022 by BWA 1 Link to comment
twisted Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 stadion u vlasništvu fk partizan. sportsko društvo ima adresu u humskoj 1, na stadionu. nije to ništa komplikovano, reši se najmom prostorija 1 Link to comment
twisted Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 Meanwhile, na terenu ispod južne tribine stasava novi mitrović https://youtube.com/shorts/QPuxwEJbjss?feature=share 2 Link to comment
Recommended Posts