Profesionalac Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 (edited) Andrade je čudna voćka, evidentno zna fudbala, ali mi deluje da je prilično taktički neobučen. To se ogleda u stalnom kašnjenju kada treba da preseče loptu ili startuje na igrača, gubljenju lopte na pozicijama na terenu gde ne sme da se gubi lopta ili u situacijama iz meča sa Česima, kada je bio na krilu pa su mu utrčavali iza leđa kao nezdravi. Mislim da su njegove mane ogoljene na početku sezone kada je u postavama sa Fejsom i Nathom trebao da drži sredinu. Čini mi se da bi uz Natha i Andradea morali da imamo nekog pitbula iza njih (a la Everton, koji ima i pluća i brzinu da pokriva njihove defanzivne slabosti), a uz Natha najbolje idu 2 klasična zadnja bezvezna (kao što su igrali Zdjelar i Šćekić). Tako da mi se dopala ova ideja sa Andradeom na krilu, pomeriš ga malo van glavnog toka dešavanja, a opet imaš igrača koji je sposoban da fudbalskim potezom napravi višak. Jeste da se gubi malo na brzini u odnosu na Kvinsija, ali za situacije kada protiv favorita (kao sinoć) imaš želju za građenjem igre, a ne samo forsiranjem kontri je bolja opcija. Čaki je čini mi se ovde odavno apsolviran kao jedini stub naše odbrane, plus od prošle godine je počeo znatno više da se uključuje u ofanzivne manevre i otuda su stigli i golovi. Definitivno naš najkonstantniji igrač u poslednje 3 (doduše tužne) godine. Što se tiče Fleša, zaista sam zadivljen transformacijom ekipe, ali i potpisujem utisak @johan nagel sa vrha prethodne strane. Dokle će ovaj medeni mesec da traje - videćemo, samo nek se ređaju pobede u LL, a u LK ćemo izgleda morati da augzburgujemo u Kelnu , ali i de ne budemo augzbergovani ovde, kako bi imali čemu da se nadamo u poslednjoj 1/3 grupne faze. Meni je glavni utisak Gordanovog pristupa bila izjava posle Slovčkog, kada komentariše šta je rekao na poluvremenu - pa ništa posebno, smirio sam ih, dogovorili se da igramo fudbal... Samo zamišljam Stanoja ili Ćelavog prepotenka posle onakvih 45 min , mislim da bi uletali kao furije u svlačionicu i okrenuli je naglavačke (sve sa igračima). Edited September 16, 2022 by Profesionalac 1 Link to comment
April Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 1 hour ago, Profesionalac said: Meni je glavni utisak Gordanovog pristupa bila izjava posle Slovčkog, kada komentariše šta je rekao na poluvremenu - pa ništa posebno, smirio sam ih, dogovorili se da igramo fudbal... Samo zamišljam Stanoja ili Ćelavog prepotenka posle onakvih 45 min , mislim da bi uletali kao furije u svlačionicu i okrenuli je naglavačke (sve sa igračima). Ja njemu ne verujem - prosto mislim da ga smara da objašnjava novinarima dešavanja u svlačionici, a i zašto bi? Neočekivano kul tip. 4 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted September 16, 2022 Author Share Posted September 16, 2022 +1 al mu verujem 3 Link to comment
Popular Post holden kolfild Posted September 16, 2022 Popular Post Share Posted September 16, 2022 dobro vece. 5 2 2 1 Link to comment
twisted Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 18 hours ago, El Patron said: ko je bata?! Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted September 17, 2022 Author Share Posted September 17, 2022 mirković Link to comment
gone fishing Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 Mirkovic oni su zajedno bili funkcioneri u klubu kada je bila ustolicena ova posast Link to comment
April Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1689329/Gordan-Petric-bi-bio-kao-Drazen-Petrovic-kaze-Sarenac.html?article_bottom_redrcmd Link to comment
johan nagel Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Опет би да отмемо титулу.. неће проћи!! Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted September 18, 2022 Author Share Posted September 18, 2022 tatko šuri ove penaltike, i gore i dole i levo i desno nije pročitan do sada Link to comment
Ted Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 teška antipropaganda fudbala za sada. loš teren i Partizan koji odrađuje što mora. verovatno su i igrači malo zasićeni pa im nije palo ovo putovanje u Surdulaju. pretpostavio sam da će tako biti, samo da ne useremo nešto do kraja izgleda da nećemo, Menig 2-0 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted September 18, 2022 Author Share Posted September 18, 2022 lepo ga ušuškao meningara 1 Link to comment
Kreator Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Ako ima neko link za praćenje utakmice bio bih mu zahvalan. Link to comment
Recommended Posts