El Patron Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Ne znam da li se ovo odnosilo na Joksica koji je pisao tekst ili Ivkovica posto obojica uvek izbacuju sastav Partizana dan pre utakmice
Ted Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 (edited) ljudi, nisam teoretičar zavere, ali jel vama normalno ovo. elem, dan posle spektakulatnog preokreta sa igračem manje u gostima u Evropskoj utakmici jednog tima, i poraza kući u Evropi drugog tima, idu ovakvi naslovi na tom Mozzartu: Partizanova velika zabluda Obrisi Zvezdine taktičke zrelosti znači, tamo gde je ostvaren neki rezultat ističemo negativno, tamo gde rezultata nema tražimo pozitivno da se razumemo, ni mislim ja da je trebalo pisati neke hvalospeve o našoj igri. ali je ipak viđeno nešto što se ne viđa svaki dan, prekret sa igračem manje u gostima u jednoj Evropskoj tekmi. kada je neki naš tim za 15 minuta postigao tri gola u Evropi sa igračem manje, pri čemu protivnik nije sa Gibraltara ili iz Andore, nego iz vrlo pristojne Evropske lige? ako ništa, ekipa je pokazala neki karakter koji baš nije svojstven našim klubovima, pa makar u tom smislu zaslužuje aplauze. mladi trener Zvezde pokazuje obrise taktičke zrelosti (možda i jeste tako, ne udubljujem se, a sudeći po komentarima komšija forumaša nešto baš i ne bih rekao), ali je zato Petrić razvučen na krst iako mu se tim vratio iz ponora (možda ima neke veze i sa njim to), iako nije izgubio utakmicu ili napravio negativan rezultat od kako je preuzeo......pa svi znamo šta i kom trenutku. što ga ne čini naslednikom Anćelotija, ali nema razloga ni za gaženje. Edited September 9, 2022 by Ted 5
Ratamahatta Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Ima i tekst o Srnicu gde prvo valja, pa ne valja, pa opet valja, pa onda uprava ne valja, pa svi bivsi treneri valjaju a juce nisu valjali, a uprava ce sutra opet da valja
kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2022 Author Posted September 9, 2022 boktemazo tede ti kao da si jutros pao s marsa ovde mitomanija, četiri stuba, madera… 2
Kreator Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 “Što se tiče glasanja, pravo glasa bi imali svi klubovi JSD. Ipak, ne nosi svaki klub isti broj glasova. U statutu je tačno određeno koji klub koliko glasova nosi (FK 12, KK 7, OK 5 itd…).“ Eventualnom promenom vlasti na vrhu sportskog društva Partizan, novi predsednik bi imao pravo da promeni i aktuelno rukovodstvo u fudbalskom klubu, koje se u poslednje vreme našlo na meti navijača. “Ukoliko bi protivkandidat uspeo da pobedi aktuelnu upravu, on bi formirao upravni odbor JSDP. Taj novoformirani UO bi mogao da na osnovu obrazloženog predloga predsednika JSD uvede privremene mere u FKP. Na osnovu tih mera mogla bi da bude uvedena privremena uprava, koja bi mogla da funkcioniše najdalje do šest meseci. Tada bi se prešlo na organizaciju izbora za sve organe uprave fudbalskog kluba Partizan“, istakao je bivši potpredsednik Partizana. https://telesport.rs/2022/09/09/bivsi-potpredsednik-partizana-ekskluzivno-za-telesport-moja-podrska-u-ovakvoj-situaciji-ide-protivkandidatu/ Ako je ovo jedino rešenje da odu ovi pacovi, jbg ... Oteraš pacove i dođe ti ovaj miš mijailović. Posle moraš i tog miša da teraš... Ne može ništa kod nas na normalan način.
Ted Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 (edited) ne znam dal pacovi drže tu skupštinu pod kontrolom ili ne. a i tamo je neki javašluk, istekao mandat pre tri godine, boga pitaj kako ti sastanci u praksi izgledaju. možda ovako Edited September 9, 2022 by Ted
kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2022 Author Posted September 9, 2022 posle duletovog odlaska misli da se ta skupština jsd nije ni sastajala, u fk je rasulo po tom pitanju odavno u svakom slučaju ostoji ide moj glas koga nemam 2
Ted Posted September 10, 2022 Posted September 10, 2022 16 hours ago, Plajvi said: Ima i tekst o Srnicu gde prvo valja, pa ne valja, pa opet valja, pa onda uprava ne valja, pa svi bivsi treneri valjaju a juce nisu valjali, a uprava ce sutra opet da valja a šta valjaju vaši? robu neku ili? 1
April Posted September 11, 2022 Posted September 11, 2022 Protiv Lučana šta bude, sutra je bitka svih bitaka... 1
Ted Posted September 11, 2022 Posted September 11, 2022 mole se košarkaši da ne otežu ovo sranje večeras i da se to sve završi još do kraja treće četvrtine. Partizan igra u u pola 8, ne može se gledati u isto vreme, a ne može se ni gledati košarka kad igramo fudbal.
kud u maglu Simoviću Posted September 11, 2022 Author Posted September 11, 2022 bože tede, valjda se znaju prioriteti na tv pustiš fudbal, a preko irisa basket
Ted Posted September 11, 2022 Posted September 11, 2022 tv je samo jedan u kući (ne da mi žena da kupim drugi), tako da ostaje Iris za sve. moglo bi Iris na mobilnom za košarku, Iris na laptopu za fudbal, a desktop za forum.
kud u maglu Simoviću Posted September 11, 2022 Author Posted September 11, 2022 pa onda basket na tv, a fudbal na mobilnom
Ted Posted September 11, 2022 Posted September 11, 2022 ma tv će da bude zauzet garantovano. jedan televizor+žena i ćerka prisutni+19.30 sati+vikend=zaboravi na tv 1
Kreator Posted September 11, 2022 Posted September 11, 2022 Gol! 1 - 0 za Partizan. Rikardo sa penala.
Recommended Posts