Jump to content
IGNORED

fk prtzn 2022/23

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
Spoiler

DB38908F-5171-4E64-85B8-C0AC69FC3A4E.thumb.jpeg.785d613bb0d09dc85ae3ba607b20bac3.jpeg

Posted
1 hour ago, Ted said:

biće to nezaoboravan derbi, golovi pljušte na sve strane, znoj lije, ritam ubija

Nemoj da se iznenadiš

Borjan je u maleru, a kad je goša u maleru to se nikad ne zaustavlja na jednom kiksu.

Sa druge strane, ovi naši halfovi su u maleru rođeni, plus bušni Pop

Posted

Partizan daje tri u prvom kvota 70

• +1 1
  • Haha 2
Posted

upaćujem 200e......ako prođe odoh na Tajland na par nedelja. posle ću malo da se smaram po Bgd pa odoh na Havaje 

• +1 1
  • Wub 1
Posted

Popović - Živković, Vujačić, Marković, Urošević - Traore, Belić - Dijabate, Natho, Menig - Rikardo

prvo polovreme ne gledam, nadam se da ću na drugo stići 

Posted

PREDICTION AND WINNING ODDS

FK Partizan
FK Partizan
When the odds are 3.00 the expected chance of winning is 33%, but this team actually wins 13% matches with these odds.
FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda
When the odds are 2.38 the expected chance of winning is 42%, but this team actually wins 50% matches with these odds.
Posted

arena 1 premium

Posted

Dobra je ova mladost iz lucana u crno belim dresovima. Kapiram ocemo da ih izludimo al ovako necemo dati tri u prvom

• +1 2
  • Haha 1
Posted

al ga zalilo crni

:ph34r:

Posted

Uh al' mu sede

Bice ovde mnogo : nula

• +1 1
Posted

Lep gol. Mi igramo skoro pa nista sa 0 normalnih centarsuteva.

Posted

uključio sam se oko 30. minuta i do kraja poluvremena izgledali smo dobro, pa čak i bili bolji. napravili više prilika nego protiv Mladosti i Kragujevca u dve tekme.

pretpostavljam da smo počeli da igramo kad smo primili gol.

sad videh i gol, seksi, nema šta. kapa dole. 

• +1 1
Posted

Lep gol, nema sta, mi smo posle i imali neke prilike ali se dosta komicno spetljamo u petercu jedno 2-3 puta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...