Jump to content
IGNORED

fk prtzn 2022/23

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Jel sluša neko komentatora sa Arene kako bulazni? Kaže Slovacko je iz Poljske, pa onda dodaje kako ga ispravljaju da je rekao da su iz Slovačke, a naravno da je iz Poljske.

• +1 1
Posted
1 hour ago, johan nagel said:

То с Јоканом је био један од најружнијих момената са стадиона које памтим(а било их је много нажалост), као кера неког смо отерали таквог господина и Партизановца који нам је донео две дупле круне пре тога(каква год да је конкуренција била).

Што је најјаче да будем искрен и ја сам тад био за то да оде(био сам млад, глуп и наиван) али ми је тај чин терања од стране целог стадиона био баш гадан. Сад из ове перспективе и далеко гаднији.

imao je tu nesreću da dođe posle dripca iz štitara i da upropasti našu ofanzivnu igru, setimo se da je dripac igrao u formaciji 4-1-2-1-2, dakle samo sa jednim zadnjim bezveznim fudbalerom koji je bio juca, pri tome se taj isti juca sa te pozicije češće ubacivao iz drugog plana u protivničkih 16m nego danas tatko kao ofanzivni vezni :D

- zar se treba čuditi što je oteran kao dunster, jbg bili smo naivni i očekivali da će se novi trener vratiti sexy fudbalu sa 2 napadača, playmakerom iza njih i dva krila

- ali avaj ređali su se treneri koji su bespotrebno forsirali kukavičku 4-2-3-1 formaciju u domaćem prvenstvu, da su to znali prijatelji fudbala, ne bi ni terali jokana :happy:

Posted

Uspeo sam da nadjem kojota koji radi za psolednjih 15ak minuta, i ono sto sam video je isto ono do sada, cist horor. Radnicki je lagano mogao da nam mune par komada, a mi dva pasa ne mozemo da spojimo. 

• +1 1
Posted

Kakav je Traore? Ladno  Vojo Ubiparip na klupi Kragujevcana..

Posted

Šta se dešava, nemam pristup ničemu što može da pomogne u gledanju.

Jel katastrofa i dalje?

Posted

Ovo sto mi igramo nije ni na nivou pepe zone. 

Nosite se svi u kurac.

Posted

dao sam sinu daljinski da prebaci na crtani film, čisto da se ne nerviram.

za nas je radnički kragujevac neprelazna prepreka. 

terajte se u kurac

• +1 1
Posted (edited)

Ser Samrok je Anceloti licno za Petrica i nesrecnog Stolicu. Na sta lici Partizan... Deluje da i ovaj Traore nema pojma, ali u ovo sivilo je tesko ne uklopiti se. EDIT da mi se zahvalite za jinx :D

Edited by Arthur Kirkland
Posted (edited)

Umulja ga Tatko kapiten.

edit: Traore covek sa aviona direkt na JSL oranice i kropmpirista. Ipak mu treba dati neko vreme za aklimatizaciju.

Edited by Њујоркер
  • +1 1
Posted

tako sad nek se valjaju kg mesari

• +1 2
Posted

poljubac kobre, izmorimo protivnika i onda pljus

gledao sam ne više od pet min i delovalo je prilično mučno, mogu misliti kako je bilo   na onom krompirištu po onom suncu

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Ja sam gledao zadnjih 13 minuta delovalo je da ga sigurno davamo

• +1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...