fandorin Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 Jel sluša neko komentatora sa Arene kako bulazni? Kaže Slovacko je iz Poljske, pa onda dodaje kako ga ispravljaju da je rekao da su iz Slovačke, a naravno da je iz Poljske. 1
gone fishing Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 1 hour ago, johan nagel said: То с Јоканом је био један од најружнијих момената са стадиона које памтим(а било их је много нажалост), као кера неког смо отерали таквог господина и Партизановца који нам је донео две дупле круне пре тога(каква год да је конкуренција била). Што је најјаче да будем искрен и ја сам тад био за то да оде(био сам млад, глуп и наиван) али ми је тај чин терања од стране целог стадиона био баш гадан. Сад из ове перспективе и далеко гаднији. imao je tu nesreću da dođe posle dripca iz štitara i da upropasti našu ofanzivnu igru, setimo se da je dripac igrao u formaciji 4-1-2-1-2, dakle samo sa jednim zadnjim bezveznim fudbalerom koji je bio juca, pri tome se taj isti juca sa te pozicije češće ubacivao iz drugog plana u protivničkih 16m nego danas tatko kao ofanzivni vezni - zar se treba čuditi što je oteran kao dunster, jbg bili smo naivni i očekivali da će se novi trener vratiti sexy fudbalu sa 2 napadača, playmakerom iza njih i dva krila - ali avaj ređali su se treneri koji su bespotrebno forsirali kukavičku 4-2-3-1 formaciju u domaćem prvenstvu, da su to znali prijatelji fudbala, ne bi ni terali jokana
Њујоркер Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 Uspeo sam da nadjem kojota koji radi za psolednjih 15ak minuta, i ono sto sam video je isto ono do sada, cist horor. Radnicki je lagano mogao da nam mune par komada, a mi dva pasa ne mozemo da spojimo. 1
hrkljush boys_2 Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 Kakav je Traore? Ladno Vojo Ubiparip na klupi Kragujevcana..
Azdaja Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 Šta se dešava, nemam pristup ničemu što može da pomogne u gledanju. Jel katastrofa i dalje?
Њујоркер Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 Ovo sto mi igramo nije ni na nivou pepe zone. Nosite se svi u kurac.
twisted Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 dao sam sinu daljinski da prebaci na crtani film, čisto da se ne nerviram. za nas je radnički kragujevac neprelazna prepreka. terajte se u kurac 1
Arthur Kirkland Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 (edited) Ser Samrok je Anceloti licno za Petrica i nesrecnog Stolicu. Na sta lici Partizan... Deluje da i ovaj Traore nema pojma, ali u ovo sivilo je tesko ne uklopiti se. EDIT da mi se zahvalite za jinx Edited August 28, 2022 by Arthur Kirkland
Њујоркер Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 (edited) Umulja ga Tatko kapiten. edit: Traore covek sa aviona direkt na JSL oranice i kropmpirista. Ipak mu treba dati neko vreme za aklimatizaciju. Edited August 28, 2022 by Њујоркер 1
kud u maglu Simoviću Posted August 28, 2022 Author Posted August 28, 2022 poljubac kobre, izmorimo protivnika i onda pljus gledao sam ne više od pet min i delovalo je prilično mučno, mogu misliti kako je bilo na onom krompirištu po onom suncu 1 1
ZokiAsov Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 Ja sam gledao zadnjih 13 minuta delovalo je da ga sigurno davamo 2
Recommended Posts