Moonwalker Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 (edited) @gagilija Evo teme, vecerasnja emisija je dobar uvod I nesto ranije nakon slucaja u Mirele Cavajde u Zagrebu i dogadjanja u SAD. Edited May 24, 2022 by Moonwalker 2
Svemir Zeka Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 Ne znam šta bih pametno dodala, jedino bih se zadržala na temi o razlici među muškarcima i ženama u smislu korišćenja kontracepcije i bavljenja uopšte time. Čak i predavanja namenjena adolescentima o korišćenju kontracepcije odnose se samo na devojčice/devojke. Dečaci ostaju potpuno van tih priča. Činjenica je da je praktično ceo reproduktivni i abortus issue teret koji nose žene. 3
đorđe geprat Posted May 26, 2022 Posted May 26, 2022 neko pre neki dan negde reče da odluku o pobačaju većinom donose muškarci, očevi. 1
gagilija Posted May 26, 2022 Posted May 26, 2022 Mislim da niko normalan ne podržava abortus kao redovnu meru kontracepcije, i to bi ovi aktivisti nekako trebalo da podvlače jer kontraši to očas posla iskoriste kao argument. Nešto mi u njihovom (konkretno ove dve) narativu smeta, iako sam zdušno za, ali nekako trapavo formulišu stavove što uvek daje materijala drugoj strani. Grozno mi je da to stiže iz Amerike i Rusije, šta je sledeće.. oni sa transparentima će da marširaju oko Fronta i Vušegradske? Srećom kod nas te klinike nisu odvojene kao drugde ali to ne umanjuje zlo u najavi.Sve se stavlja na teret ženi, i natalitet i mortalitet, i uopšte ne preterujem kad kažem Gilead is coming.Koliko god mreže bile mali uzorak jezivo je kako se instruira i truje, u čemu prednjače muškarci desnijih orijentacija, te zamene teza, otvorena agresija, i što je najtužnije to su mahom mladi. ljudi.Every sperm is not sacred i odjebite od žena. Sent from my FRD-L09 using Tapatalk 4 1
Recommended Posts