Jump to content

RoGa (ta zver uzima 21i) 2022

Featured Replies

Nezgodan Nišioka, brz, levoruk, odlično vraća servise. Moglo je ovo da bude i nezgodnije u prvom setu. 

• Replies 1.1k
  • Views 100.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• nakon meča sa feliksom, rafa je bukvalno pobegao koreči sa intervjua na poslednje pitanje o đokoviću. istovremeno je krenulo i zviždanje publike na pomen novakovog imena... biće zanimljivo u utorak.

• Sinoć sam u stvari def. shvatio jednu stvar - budalesanja oko vakcine su me u velikoj meri lišila emocija kad je Njole u pitanju. OK, pre ću navijati za njega nego za nekog ko nije naš, ali ni deseti

• jedno savrsenstvo

Posted Images

Koji smradovi, ne bi me iznenadilo da je specijalna edicija Nike-a

Publika gora od madridske al bolja od rimske

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Jedan manje :fantom:

Gotovo u 3 brza, japanac nema sa čime da se suprotstavi mašini. Kaže Vilander pokazuje 25 umesto 35

Da se osvrnem...

Filip ide na Goju, nesuđenog protivnika iz prošlogodišnjeg DK koji je savladao Lajovića u odlučujućem meču.

Duci izbegao Zvereva današnjim porazom.

Kecman verovatno na Bublika a posle možda na Medu ako ga Đere pre toga ne istrabunja

35 vinera, 32 neiznudjene. Izgleda je Novak resio da u prvim kolima sacuva snagu igrom prilagodjenijom Vimbldonu nego Parizu.

Dobar je ovaj ES studio sa Barbarom, Vilanderom i Henmanon. 

Nisu rekli direktno, ali deluje mi da je i njima Djokovic prvi favorit, Henmanu posebno.

• Author

kljako protiv vajde, sutra treci mec ne lenglenu, posle dva zenska singla

Zanimljiv meč igraju dve Đokovićeve 0:2 žrtve sa prethodnog RG. Italijan dobio prvi set iako je imao brejk zaostatka uz dve brejk lopte za dupli brejk koje Grk nije iskoristio. 

Pre ili kasnije Cici se neće vratiti od 0:2

ta polovina liči na WTA, može duđe i Goffan u finale

9 hours ago, mlatko said:

Pre ili kasnije Cici se neće vratiti od 0:2

Well, a ponekad ni od 2:0 :wicked:

jel ima negde prenos?

Dobar Fićo