May 23, 20222 yr Nezgodan Nišioka, brz, levoruk, odlično vraća servise. Moglo je ovo da bude i nezgodnije u prvom setu.
May 23, 20222 yr Koji smradovi, ne bi me iznenadilo da je specijalna edicija Nike-aPublika gora od madridske al bolja od rimskeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
May 23, 20222 yr Gotovo u 3 brza, japanac nema sa čime da se suprotstavi mašini. Kaže Vilander pokazuje 25 umesto 35Da se osvrnem...Filip ide na Goju, nesuđenog protivnika iz prošlogodišnjeg DK koji je savladao Lajovića u odlučujućem meču. Duci izbegao Zvereva današnjim porazom. Kecman verovatno na Bublika a posle možda na Medu ako ga Đere pre toga ne istrabunjaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
May 23, 20222 yr 35 vinera, 32 neiznudjene. Izgleda je Novak resio da u prvim kolima sacuva snagu igrom prilagodjenijom Vimbldonu nego Parizu.
May 23, 20222 yr Dobar je ovaj ES studio sa Barbarom, Vilanderom i Henmanon. Nisu rekli direktno, ali deluje mi da je i njima Djokovic prvi favorit, Henmanu posebno.
May 24, 20222 yr Zanimljiv meč igraju dve Đokovićeve 0:2 žrtve sa prethodnog RG. Italijan dobio prvi set iako je imao brejk zaostatka uz dve brejk lopte za dupli brejk koje Grk nije iskoristio.
May 24, 20222 yr Pre ili kasnije Cici se neće vratiti od 0:2ta polovina liči na WTA, može duđe i Goffan u finaleInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
May 25, 20222 yr 9 hours ago, mlatko said: Pre ili kasnije Cici se neće vratiti od 0:2 Well, a ponekad ni od 2:0
May 25, 20222 yr Neće to skoro, na SL igraju Muchova - Sakkari, baš se razvlače, posle sat vremena tek je TB u prvom setu Spoiler Probaj ovde: Tennis Live Stream | Stream Tennis Free Online | reddit Tennis Streams (freestreams-live1.com)