Jump to content

RoGa (ta zver uzima 21i) 2022

Featured Replies

Just now, borris_ said:

U petak za Zvereva

Ma zabole me.

• Replies 1.1k
  • Views 100.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• nakon meča sa feliksom, rafa je bukvalno pobegao koreči sa intervjua na poslednje pitanje o đokoviću. istovremeno je krenulo i zviždanje publike na pomen novakovog imena... biće zanimljivo u utorak.

• Sinoć sam u stvari def. shvatio jednu stvar - budalesanja oko vakcine su me u velikoj meri lišila emocija kad je Njole u pitanju. OK, pre ću navijati za njega nego za nekog ko nije naš, ali ni deseti

• jedno savrsenstvo

Posted Images

Ne vredi, promasuje svaki treci idarac, a Nadal svaki trideseti. Ugasio se na 3-0.

1 minute ago, Lancia said:

Ma zabole me.

Upravo.

Steta.

Spasiba za druzbu..laku noc svima.

Praštajte na mom preteranom optimizmu...

Novače, siso antivakserska! :D

Kad ne možeš da mu odserviraš idi kući

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Pemzija...

Gotovo? Pratim live score, izgleda da jeste.

Optimisam sam bazirao na nekim Nadalovim porazima i nadom da nema snage sa Novakom da se nadmeće gladijatorski kao nekad ali očigledno da ima... 

Idemo standardno, totalno ignorisanje ovog turnira, i bilo kakvih informacija o istom, da zaboravimo, pa dok ne počne sledeći neki... :cry:

bedak bas...mogu da zamislim kako se sada oseca

Rafa gledaj der da ne zajebes sada do kraja turnira. 

6 minutes ago, mlatko said:

Kad ne možeš da mu odserviraš idi kući

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Izgubio bi 5 svakako, Nadal izgleda kao da može igrati još jedan meč posle ovog. Povređeno stopalo :lol:

Jedina gora stvar od rafinog engleskog je rafin francuski :wacko:

Bravo Rafice. Odličan fokus u poslednjih par gemova i taj brejku.

Slabo izdanje četnika. 

Novak ni publiku nije pozdravio, ts, ts, ts...

sramotno odigran taj brejk, do 6:1 mislim da je nadal bukvalno osvojio jedan poen, sve ostalo je novak poklonio. da ne znam ko igra pomislio bih da je u pitanju još jedan prosečan teniser koji se u strahu samouništi pred nadalom. udaranje loptice iz sve snage, traženje ćoškova i linija kako bi se skratio poen, savršeno kako ne treba igrati protiv nadala. uopšte ne razumem đokovića zašto je sa tolikim iskustvom odigrao na taj način, kao da je želeo da se ovo što pre završi.