May 31, 20222 yr 5 minutes ago, SNARC said: Ova dvojica posle meca mogu opusteno na vruc burek..taman ce u to doba da zavrse Možemo i mi...imamo i mi usta...
May 31, 20222 yr Mekenro na eurosportu veli da je glavni sudija vec trebao krenuti sa oduzimanjem poena Nadalu zbog odugovlacenja
May 31, 20222 yr Author Just now, TS-CS said: Mekenro na eurosportu veli da je glavni sudija vec trebao krenuti sa oduzimanjem poena Nadalu zbog odugovlacenja i nemci isto govore. skandalozno je
May 31, 20222 yr 1 minute ago, borris_ said: Ja cu zitarice a vi kako hocete Zar neces jedan petit kroasan ?¿
May 31, 20222 yr Nadalova ćela me ubija u pojam, imas milijarde i izgledas kao raskupusani klosar.Blamantno
May 31, 20222 yr 2 minutes ago, Midgeta said: Nadalova ćela me ubija u pojam, imas milijarde i izgledas kao raskupusani klosar.Blamantno Da si milijarderka koliko bi silikona ubačila u sebe?
May 31, 20222 yr Author 1 minute ago, Midgeta said: Nadalova ćela me ubija u pojam, imas milijarde i izgledas kao raskupusani klosar.Blamantno a i ti imaš svoju zabavu
May 31, 20222 yr Zar nije oduzimanje prvog servisa sankcija svaki sledeći put kad se prekorači vreme nakon inicijalne opomene!?
May 31, 20222 yr samo da mu se nekako ne iskobelja ovaj set ... pa vratio mu je dvostruki brejk jbt. prva opomena - nista, druga - drugi servis, treca - poen, itd fakn linija na set loptu! pa dokle vise jbt!@ Edited May 31, 20222 yr by TS-CS